Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

NAJVEĆI AFRODIZIJACI

Reči, miris čistog tela i čili papričica

Autor: 24sata.rs | 29.11.2013 - 11:09:00h | Komentara: 0

Kako biste rasplamsali seksualnu želju partnera, pre nego što posegnete za nekim od egzotičnih afrodizijaka ili pomagala, oslonite se na svoju kuhinju. Lubenica jača erekciju, borovnice su zaslužne za orgazam, čili papričice za vruću akciju, a kada sve to ukombinujete sa maštovitom igrom.

seks

Ponekada nismo ni svesni kako pojedine namirnice utiču na naš libido. Avokado sadrži velike količine folne kiseline, podiže energiju i količinu zdravih masnoća, a rezultat konzumiranja je dobro raspoloženje koje je neophodno za strastvene trenutke. Plava riba, poput sardine, tune ili papaline, garantovano podiže seksualni nagon - kaže Gordana Đorđević, strukovni nutricionista-dijetetičar, vlasnik sajta nutrivita.rs.

Borovnice i banane za orgazam


"Kikiriki je moćniji nego što možete da zamislite. Sastojak L-arginin kojim kikiriki obiluje pojačava seksualnu funkciju kod muškaraca što nam govori da je izvrstan afrodizijak. Borovnice pospešuju cirkulaciju, pa tako polni organi postaju prokrvljeni, a uz to sadrže i dopamin koji podstiče užitak. Drugim rečima, zaslužne su za orgazam, baš kao i banane", kaže Gordana Đorđević.

Lubenica za brži start


Tamna čokolada zbog feniletilamina za koji se veruje da stvara osećaj zaljubljenosti verovatno je najukusniji afrodizijak. Lubenica jača erekciju i zahvaljujući njoj ćete se brže uzbuditi, uz kelj i spanać smo raspoloženi za seks, zbog celera smo privlačniji, a grickanje oraha, semenki bundeve i lana dovodi do eksplozije orgazma.

Mašta i muzika kao okidač


"Afrodizijak je i ponašanje partnera koji su slobodni da budu maštoviti i dokle god to prija onom drugom, smatra se afrodizijakom. Fokusirani jedno na drugo, moraju da uklone sve što ih može ometati. Moćan afrodizijak su reči, ali i neverbalna komunikacija, na primer muzika. Miris čistog tela takođe izaziva seksualno uzbuđenje", kaže psihoterapeut Oliver Vidojević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP