Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ČETIRI ŽENE DO DETALJA OTKRILE ŽIVOTNE TAJNE

Sa koliko ljudi je najbolje da imate seks - i kako to menja sudbinu!

Autor: Daily Mail / N .G. | 31.03.2014 - 11:43:00h | Komentara: 0

Žene iz Velike Britanije, neka sada već bake, otkrile su najveću intimu kako bi podelile svoje životno iskustvo sa mlađim generacijama.

seks

Ana ne žali što je u brak ušla nevina (ilustracija)

Dve device se našle

Ana Atkins (58) voditeljka živi svoju bajku. Živi sa Šonom više od pola svog života, u srećnom su braku i imaju četvoro dece. Ipak, spaja ih još jedna okolnost. Oboje su bili nevini svoje bračne noći i planiraju da preminu a da nisu imali druge seksualne partnere.

"Skoro su me pitali da li se kajem. Bila sam zapanjena! Postoje neke stvari za koje ne možeš da se kaješ. To su deca, uspešan posao, činjenica da smo jedno drugom jedini. To je kao da me pitate da li mi je krivo što sam dobila Oskara. Naša ćerka se skoro udala, u kasnim dvadesetima je i sama je izabrala da sledi naš primer.

Majka sredila da je odvedu na razdevičenje helikopterom

Spisateljica Olivija Fejn iz Saseksa ima tri sina iz prvog braka i dva iz drugog u kome je provela dvadeset godina. I dalje živi sa tim mužem.

"Majka mi je bila vrlo liberalna i rekla da joj je žao što je bila samo sa mojim ocem, čak me je odvela da pređem na pilulu i rekla mi da se zabavljam, ali ja sam bila buntovnik i čak sam razmatrala da se zakaluđerim. Očajna, mama je čak sredila da čovek sleti helikopterom u naše dvorište i odvede me u stan. Uspela sam da pobegnem i izgubila sam nevinost sa 18 godina sa zgodnim vojnikom koga sam upoznala na žurci. To je bilo gubljenje vremena i sećam se da sam recitovala latinske poslovice sve vreme i pitala ga 'jel sad gotovo, jel sam još uvek nevina", otkrila je Olivija.

seks

Majka činila sve da ćerka ima seks, ona ga izbegavala (ilustracija)

Prvi muž mi je bio peti seksualni partner, a želela bih da je bio prvi i da smo podelili nešto tajno i intimno. Pristali smo da imamo otvoren brak, ali dok sam ja bila majka i samo me to zanimalo on je tražio nešto drugo. Na kraju sam se udala za čoveka sa kojim sam spavala pre njega. Danas je pritisak veći nego ikad i osećam se kao puritanka jer sam imala samo pet partnera.

seks

Imala brojne žabe pre nego što je stigla do princa (ilustracija)

Seks me naučio kako da prepoznam onog koji vredi

Anđela Nustater (70) veruje da je seks naučio kako da prepozna one koje vredi zadržati. Ona je provela 42 godine sa mužem Olijem sa kojim ima dva odrasla sina.

Anđela je izbubila nevinost sa kolegom sa kojim je bila u vezi četiri godine a nakon toga je imala sedam kratkotrajnih "šema", čak je bila i u otvorenoj vezi sa profesorom psihologije koja je trajala duže od godinu dana. Ipak, shvatila je da to nije za nju, a onda je godinu dana kasnije upoznala Olija i udala se.

"Sve te manje veze su za mene bile dobra ideja. Naučile su me da prepoznam ono što vredi", zaključuje baka.

ljubav seks seksi

Nije brojala partnere... I ne kaje se! (ilustracija)

Bila sam kao muškarac i bilo je sjajno

Gili Kaulan (59) kaže da je uživala u neobaveznom seksu kada je bila mlađa i da ni za čim ne žali. "Sećam se svog prvog poljupca kao da je juče bilo. Imala sam 15 godina. Kada je krenuo ka meni da me poljubi osetila sam naboj uzbuđenja, kao da je neko pritisnuo prekidač. Izgubila sam nevinost tri godine kasnije sa dečkom sa kojim sam posle bila dugo. Sedamdesetih je sloboda bila u vazduhu. Imala sam seks sa kim sam htela, razmišljala sam kao muškarac. Nikada nisam imala problem sa tim da razdvojim seks od ljubavi. Razmišljala sam o zgodnim muškarcima "sad bih mogla da se zabavim sa tobom. I jesam. Imala sam seks u avionima, vozovima, nisam brojala", iskrena je Gili koja se udala za bubnjara benda "Status Kvo".

"Imala sam do tada oko 20 partnera i muž je to znao, ali nikada mu nije smetalo", kaže Gili i naglašava da se uopšte ne kaje zbog razuzdanog života iz mladosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP