Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DA VAS POSLE NE BOLI GLAVA

Saznajte kakvom muškarcu obavezno reći "Ne"!

Autor: magazin.hr | 17.07.2013 - 12:42:00h | Komentara: 0

Počele ste da se zbližavate s muškarcem i primetile ste neke probleme. Niko nije savršen, ali na neke situacije biste morale da gledate kao na jasan znak za uzbunu.

Verujte svojim instinktima...

Muškarac koji vara svoju ženu, sigurno će i vas... | Foto: Shutterstock

Evo znakova koje ne smete da ignorišete:

Razbacuje se novcem i neprestano priča o bogatstvu

Ako puno troši, vozi skup automobil, nosi skup sat i odeću, to ipak ne znači da je reč o ozbiljnom i stabilnom muškarcu. Muškarac koji se razbacuje novcem i često priča o bogatstvu, a još uvek nema stan ili kuću niti ih ima u planu, nije praktična osoba. Ako se pravi da je bogat kako bi vas impresionirao pred vama je nesiguran muškarac sklon privari i manipulacijama.

Uvek je švorc

Nikad nema za račun u kafiću, vodi vas samo na mesta na kojima je sve besplatno, očekuje da vi vozite i nikad ni ne ponudi da plati benzin. Često se pojavi kod vas i jede, a nikad ne kupuje hranu. Uvek ima neku tužnu priču i objašnjenje zbog kojeg nema novca, a posebno ako pozajmljuje novac od vas, zapitajte se kakav je to muškarac? Moguće je da ima dugove ili loše navike, poput kockanja, a na vas gleda kao na još jednu naivnu osobu koju će iskoristiti.

Još ne znate mnogo o njemu?

Već ste neko vreme zajedno, ali o njemu zapravo ne znate puno. Ni gde tačno živi, ni gde radi. Na vaša pitanja odgovara vrlo maglovito. Da li nešto krije? Da nije možda oženjen?

Ima decu s više žena

Nešto je stariji od vas i saznale ste da ima decu iz bivših veza i brakova. U ovakvim situacijama treba da se zapitate da li ste spremne da živite u ovako komplikovanim odnosima i koliko će vaš budući muž učestvovati u životima svoje dece.

O svemu i svima priča negativno

Sve što izađe iz njegovih usta ima negativnu crtu. Žali se na posao, nesrećno detinjstvo, loše prijatelje, loše zdravlje i na sve čega se dotakne. Ovakva negativna energija može da utiče na vas i loš je temelj za ljubavnu vezu, a pogotovo za nešto ozbiljnije. Umesto da popravite njegov, samo ćete upropastiti svoj život.

Naučite kako da ga pročitate

Ne valja ako se razbacuje novcem, ali i ako je stalno bez istog | Foto: foter.com

Kontroliše vas kao da ste njegovo vlasništvo

Govori vam koja mu je najdraža boja i šta bi trebalo da obučete kada se nađete. Daje vam smernice za sve kao da ste malo dete. Kaže vam da nešto radite pogrešno ili da su stvari i ljudi koji vas zanimaju glupi.

Ljubomoran je

Kaže da je vidio da gledate druge muškarce. Ne voli kad pričate s drugim muškarcima, pa čak ni s njegovim prijateljima. Opravdava to činjenicom da vas toliko voli da ne želi da vas deli sa drugima? Ne padajte na takve priče. Ljubomoran je i na vreme koje provodite s prijateljima i porodicom? Šta još čekate? Bežite od njega!

Ne sviđa se ni vašim prijateljima ni porodici

Upoznao je vaše prijatelje i članove porodice i niko nema ništa lepo da kaže o njemu. Svi su zabrinuti za vas. Imajte na umu da njih znate duže i da su to osobe koje vas stvarno vole i žele da budete srećne. Uzmite u obzir njihove argumente. Nema razloga za brigu ako samo jedna ili dve osobe imaju nešto protiv njega, ali ako tako misli više njih, to bi trebalo da vas alarmira.

Ima drugu

Znali ste od početka ili ste tek saznali da se viđa i s drugim ženama. Možda je i oženjen i objašnjava da mu je brak u krizi? Ako nije veran svojoj ženi, zašto mislite da će biti veran vama? Ostavite ga!

Vređa vas, podiže ton i udario vas je

Bez obzira šta je izazvalo jednu od gore navedenih reakcija, za to ne postoje opravdanja. Takva osoba nije spremna ni za život s psom. Ostavite ga što pre.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP