Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

USAVRŠAVAJTE SE

Sedam saveta za nezaboravan seks!

Autor: 021.rs | 02.12.2013 - 08:10:00h | Komentara: 0

Iako možda mislite da ste odlični u krevetu, neće vam škoditi da se i dalje usavršavate. Evo nekoliko saveta koji će vam omogućiti da budete još bolji u seksu.

ljubav seks seksi

Orgazam za 15 minuta


Nije sve u brzini, ali ako naučite kako da partneru priuštite orgazam za 15 minuta, ta će vam veština dobro doći pogotovu u noćima kad ste oboje umorni.

Ključ je u uzbudljivom zagrevanju

Seks je poput koncerta, uzbudljivo zagrevanje može odvesti do događaja večeri. Znate šta pali vašeg partnera, krenite još ujutru, možda nekom porukom, fotografijom... Neka predigra traje ceo dan tako da strasti eksplodiraju kad se sretnete uveče.

 

Prebrodite prepreke 

Svakom se može dogoditi da tu i tamo zakaže. Razlozi mogu biti brojni. Ne smete da dozvolite da jedno neuspešno seksualno iskustvo uništi vaš seksualni život. Postoje 'ubice' želje i tome treba stati na put.

U dobroj formi


Kako biste partnera što bolje zadovoljili i kako bi i vi uživali u čarima seksa što više, jasno vam je da morate da budete u dobroj formi. Vežbanje je nužno za kondiciju i bolje zdravlje, ma koliko vam teško bilo - naterajte se, budite disciplinovani i nećete zažaliti.

Ispunite mu sve želje

Ako partner voli oralni seks, neće biti dovoljno da se samo prihvatite posla 'tamo dole' tu i tamo, moraćete da usavršite tehniku i to naravno, prema željama partnera jer svako je drugačiji i nešto što je možda prolazilo kod jedne, neće i kod druge osobe.

 

Usavršite seks na brzaka 

Ne treba vam puno vremena da biste uživali u seksu. Seks na brzaka posebno je uzbudljiv i muškarcima i ženama. Usavršite ovu akciju i prepustite se kad god je to moguće.

Više znanja - više seksa

Praksa, razgovor, informisanje... Sve to vam itekako može koristiti ako želite da budete bolji u krevetu. Možda mislite da ste odlični u krevetu, ali više znanja neće vam štetiti već će vam omogućiti još više uživanja na obostrano zadovoljstvo.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP