Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ZAČINITE SVOJ LJUBAVNI ŽIVOT

Seks poze za veću bliskost su sedlo, ključ i obraz uz obraz!

Autor: Ekipa Alo! | 20.12.2013 - 11:07:00h | Komentara: 0

U pozi sedla istražujte se rukama, u "ključu" masirajte partnerku, dok se u pozama u kojima ste obraz uz obraz mogu šaputati seksi uputstva za još puno više užitka...

Erotski romani i seksi  filmovi mogu poslužiti kao  inspiracija za spavaću sobu

Partner neka sedne na sto, a partnerka neka mu sedne u krilo lokrenuta licem ka njegovo licu sa savijenim kolenima prebačenim sa svake strane partnerovih bokova, u pozi sedla. Partnerima su ruke slobodne, pa i njima mogu pokazati koliko vole ono što rade jedno drugome.
- Poze u kojima ste okrenuti jedno prema drugome dobre su kad želite pokazati ljubav i privrženost, gledati se u oči tokom seksa ili dodirivati drugu osobu koliko god možete - objašnjava Marisa Benett, autorka seksualnog priručnika “Pedeset nijansi ekstaze”. Dok partnerka sedi u partnerovom krilu, lako je pustiti ruke da lutaju i istražuju.
- Svi skoro uvek sledimo istu rutinu i lako je skliznuti na one iste užarene tačke koje dodirujemo svaki put. Stoga kad budete isprobavali ovu pozu, pustite rukama neka se pokušaju igrati na neke nove načine - savetuje Benet.
U oči se možete gledati i legne li partnerka na bok, savije gornju nogu i položi je ispred sebe. On se smesti među njene noge i uđe u nju. Ruke su mu na njenim leđima.
- Poza ključa je intimna, ipak taj položaj može izazvati ukočenost u leđima i ramenima. Zato neka vam ulje za masažu bude pri ruci. Ovo je izvrsna poza jer se partnerka izvija pod neobičnim uglom, što vam omogućuje da se pripijete jedno uz drugo - kaže Benet.


Krevet kao oslonac za najbolju stojeću poziciju

Želite li se gledati u oči u stojećoj poziciji, iskoristite krevet. Partner neka stane uz krevet, okrenut leđima. Ona ga obgrli rukama, podigne noge na krevet i postavi stopala sa svake strane partnerovog tela. On je jednom rukom privlači k sebi, a drugu joj drži pod bedrom kao dodatni oslonac. Ona se može, oslanjajući o krevet, podizati i spuštati.


Obraz uz obraz za šaputanje seksi uputstava

Ona potrbuške legne na kraj kreveta podupirući se rukama o pod. Partner se
ispruži preko partnerke, a dlanove položi na pod pokraj njenih. Zato što se partner podupire rukama o pod svojom težinom, ne gnječi grudni koš partnerki. Tako ćete moći biti obraz uz obraz i jedno drugomu šaputati sve što poželite.


Ostvarite maštariju i napokon to radite na stolu

Ona se popne na povišenu površinu, poput stola. Visinu površine najbolje je odrediti prema njegovoj visini. Ako mora stati na prste ili sagnuti se, tražite drugu. Ona mu se okrene leđima i čuči raširenih nogu. Ruke može staviti pred sebe kao oslonac.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP