Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ZABLUDE

Seks saveti koji funkcionišu samo u teoriji

Autor: Mondo | 17.03.2014 - 09:48:00h | Komentara: 1

Različiti saveti koji će osvežiti vaš seksualni život zvuče dobro samo u teoriji, dok su u praksi teško izvodljivi ili čak opasni. Pročitajte zašto.

seks na poslu

Foto: Shutterstock

Seks ispred ogledala možda zvuči uzbudljivo, ali velike su šanse da, umesto da se koncentrišete na partnera i uživanje, počnete da razmišljate kako imate malo viška na stomaku i svim onim izgovorima zašto niste otišli u teretanu.
Jednostavnije rečeno, ogledala mogu da vam "začine" seks i učine ga uzbudljivim, ali isto tako i da upropaste uživanje.
Zajedničko tuširanje kao seksi uvertira je super, ali seks pod tušem teško je izvodljiv. Za početak, većina ljudi nema dovoljno veliku koja bi vam omogućila da se opušteno prepustite strastima. Umesto toga, verovatno ćete oboje morati da stojite, što baš i nije seksi, a i prilično je iscrpljujuće. Osim toga, uvek postoji mogućnost da se okliznete.
Jedna od čestih seksi fantazija je predigra koja uključuje masažu uljem. Ono čini da koža sija i da izgleda seksi, ali nažalost, ova ulja imaju grozan ukus i čine da se osećate kao da ste se satima znojili u sauna. Takođe, uzrokuje one čudne zvuke, poput vakuuma, svaki put kada se vaša tela spoje.
Seks na plaži verovatno je jedna od najčešćih seksi fantazija. Ima nešto romantično i uzbudljivo u tome, ali pesak može da uzrokuje prave nevolje! Dok se nevaljalo upuštate u "akciju" na plaži, velike šanse su da će pesak završiti i tamo gde ne želite. Uostalom, pesak stvara trenje, što može da bude posebno neprijatno.
Kućni seks snimci posebno su popularni u poslednje vreme. Iako kamera mnoge uzbuđuje, osim što postoji verovatnoća da vaš snimak osvane negde na Internetu, postoji još razloga zašto to i nije baš dobra ideja. Verovatno vas i ne bi baš uzbudilo da sednete i odgledate svoj snimak?
Za ljubitelje oralnog seksa, poza 69 deluje kao ostvarenje snova. Međutim, umesto da oboje uživate, završava se tako što ste oboje poluzadovoljni seksom jer ne možete da se koncentrišete na dve stvari istovremeno. Od svega toga, verovatno ćete osećati još jedino bol u vratu...
Seks u kolima mnogima deluje uzbudljivo, naročito onima koji žele da probaju nešto novo. Zamislite situaciju da ste parkirali automobil negde, prešli ste na zadnje sedište i tako uzbuđeni, već deset minuta pokušavate da pronađete pozu koja oboma odgovara i brzo ćete videti razliku između teorije i prakse. Ne postoji način da udobno uživate u seksu u automobile, osim ako vozite tenk ili neku skupocenu limuzinu. Da ne govorimo o tome koliko bi vam uništilo seks kada bi vam neko pokucao na prozor, dok ste vi u zanosu strasti...
Poslednji komentari
  • Krstan Vreme: 17.03.2014 11:53h

    "osim ako vozite tenk" ...a u tenku ima mesta...ubilo seFvnzp

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP