Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

SAMO VEŽBAJTE

Seksualne navike koje ne treba zapostaviti

Autor: emandlo.com | 11.01.2014 - 12:27:00h | Komentara: 0

Evo šta bi svaki par trebalo redovno da radi kad je u pitanju seksualni život:

Padni mi na grudi!

Padni mi na grudi! | Foto: Shutterstock

Tražite od partnera ono što želite
Mnogi parovi imaju problema s tim da jedno drugome daju uputstva, odnosno da traže ono što žele u krevetu. To smatraju krajnje neromantičnim. Stručnjaci stoga savetuju da je o seksu bolje pričati izvan spavaće sobe, na taj način se izbegne pritisak koji se može osetiti tokom seksa. Nadalje, bolje je reći,  'Sviđa mi se kad...', nego: 'Ne sviđa mi se kad...' Kad vam postane ugodnije da pričate o seksu možete čak i da probate "prljavu priču" tokom odnosa.
Redovno samozadovoljavanje
Muškarcima verovatno ne treba ovo savetovati, problem je sa ženama. Istraživanja su pokazala da neke žene još uvek ne znaju kako same sebi da ugode i veštine samozadovoljavanja su im nepoznate. Samozadovoljavanje ne treba forsirati. Svaka bi žena na taj način naučila šta joj odgovara i šta joj se sviđa. Za početak ne treba razmišljati o orgazmu, dovoljno se opustiti i istraživati. Masturbacija je oblik seksualnog eksperimentiranja i nema ništa loše u tome.
Koristite lubrikant i kad mislite da vam ne treba
Prirodna ženska lubrikacija ponekad nije dovoljna i nije pokazatelj toga koliko je žena uzbuđena. Na to utiču razni faktori; faza menstrualnog ciklusa, godine, ishrana... Kako suvoća vagine ne bi predstavljala problem, najbolje je pri ruci uvek imati lubrikant.
Nemojte preispitivati ženski orgazam
Mnoge žene imaju problema s postizanjem orgazma, a opterećivanje time neće pomoći. Čim žena brine o tome hoće li ili neće doživeti vrhunac može zaboraviti na to da će biti orgazma. Umesto da se fokusirate na orgazam, fokusirajte se na užitak i telo.
Samo to učinite
Zbog što zdravijeg seksualnog života, ponekad bi trebalo imati seks i kad vam nije do toga. Nije poželjno čekati i čekati da se sve poklopi. Ponekad nećete imati vremena, ponekad ćete biti umorni... Nemojte previše razmišljati, samo to učinite, nećete požaliti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP