Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ISPROBAJTE OVO

Šest razloga zbog kojih žene ne pronalaze pravog muškarca!

Autor: Novi Magazin.rs | 26.08.2013 - 14:39:00h | Komentara: 1

Neke žene same sebe sabotiraju ponašanjem ili postavljanjem nerealnih ciljeva kada je o muškarcima reč. Različiti su faktori koji mogu da sabotiraju vezu ili potragu za savršenim muškarcem. Izlasci su prvi korak ka pronalaženju partnera, ali nekada oni umeju da dosade ukoliko se zaredi malo duži niz propalih prvih sastanaka.

 Kako bi ipak uspele da izabrete pravog partnera, analizirajte svoje ponašanje i očekivanja, i proverite gde možda vi grešite kada treba da se odlučite za onog pravog. Evo šest predloga kako da analizirate sebe u potrazi za partnerom:

Ne glumite hrčka,  pobacajte sve stvari koje ne koristite duže od dve godine

 | Foto: Shutterstock

Slušajte svoje srce, ne ono što vam drugi kažu
Ne dopustite da vam prijateljica ili porodica utiče na izbor. U većini slučajeva kada biste ugodili drugima, zaboravili biste svoje standarde i potrebe. Slušajte srce, ne pravite kompromise ukoliko to ne želite. Držite se svojih principa i imajte samopouzdanje.
 

Vaše nade i standardi su postavljeni previsoko
One devojke koje čekaju princa na belom konju, verovatno ga i neće pronaći. Ostanite realne i razmislite o vrlinama kao i o manama čoveka sa kojim želite da podelite svoj život.
 

Nisko samopoštovanje
Ako se ne osećate prijatno u sopstvenoj koži, muškarci će to primetiti. Vrhunsko rešenje za vaše dileme oko izlaska i flertovanja je da počnete da volite svoje telo i da slobodno igrate na kartu svojih atributa. Samopoštovanje je jako važno da pretvorite sebe u privlačnu ženu. Primajte komplimente kao prava diva.
 

Ostanite prirodne
Muškarci imaju oštro oko da uoče šta je lažno na ženi, a šta je pravo. Prestanite da koristite vagone šminke kako biste promenile boju kože. Umesto toga, ostanite prirodne.
 

Održite vašu ulogu žene
Previše samopouzdanja i feminističkih uverenja muškarci ne vole. U vezi je važno da zadržite svoju ulogu žene. Neka vaš partner obavlja svoje dužnosti najbolje kako zna. Tajna da se vaš momak oseća prijatno u vezi je da ga pustite da vas štiti i razmazi.

Ne budite previše naporne
Na početku veze bila bi greška kada biste pravile dugoročne odluke i obaveze. Umesto toga, uživajte u cvetanju te veze i poštedite momka zastrašujućih tema kao što je brak. Budite spontani, držite se svog društvenog života i pokažite nezavisnu stranu.
 

Poslednji komentari
  • Force Vreme: 29.08.2013 05:05h

    Poenta je deco:"Nikad ne pokušavaj".

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP