Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

NIJE TO ŠTO MISLITE

Šta je to što muškarci zaista primećuju tokom seksa?

Autor: | 28.12.2014 - 11:30:00h | Komentara: 1

Pre nego što pređemo na listu stvari koje primećuju, da raščistimo jednom zauvek sa onim što nijedan muškarac neće primetiti. Mala pomoć, to što su vam grudi malo nejednake nije na listi.

seks parovi ljubav krevet Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Nokti koji se malo listaju, suvi laktovi, tu jednu tačkicu izazvanu uraslom dlakom negde duž bikini linije... To i slične detalje neće primetiti sigurno, a čak i ako ih u nekom trenutku vi prokomentarišete (što bi bilo glupavo, ali je činjenica da žene to ponekada rade) neće mu biti jasno o čemu pričate, ali uopšte.

Muškarac vidi "širu sliku". Ponašanje koje ukazuje na to da li je proradila hemija. Da li se osećaju varnice, da li ste uzbuđeni, da li ste zaista istinski ushićeni što ste nagi pred njim i što sledi uživanje? To je ono što mu je važno (osim ako niste naleteli na potpunog magarca, ali takav ne zaslužuje ni pet minuta vaše pažnje, pa verovatno nećete ni doći u situciju da se skinete pred njim).

Dakle, evo šta mu neće promaći:

Inicijativa. Ako očekujete da on sve radi, a vi ležite i čekate da vidite šta će sledeće da se desi, posle će vam đavo biti kriv. U tom slučaju, možete odmah da se oprostite od dobrog seksa, pošto niko nije dužan da se polomi da biste vi doživele orgazam, ako se vi pri tome ponašate kao ledena princeza. Dakle, ako vam se nešto dopada, pokažite to. Ako vam se ne dopada, stavite mu to do znanja. Ako ste uzbuđene, nema razloga da se ponašate kao malograđanke i stidite se toga. Vrlo je jednostavno, znate kako se kaže, dobro se dobrim vraća.

seks parovi ljubav krevet Foto:Profimedia

Foto:Profimedia

Preuzmite inicijativu, i potrudite se da zajedno taj seks učinite onim za pamćenje.

Kako se krećete. Ako ste stegnuti, to mu neće promaći. Počeće da se pita da li ste takvi generalno, ili je u pitanju nešto što on ne radi kako treba u tom trenutku, a složićete se da seks nije trenutak za takva preispitivanja. Dakle, prepustite se. I vodite ljubav celim telom. On želi vaše grudi na svojima (ako mu već nisu u ustima), vaše butine oko struka, vaše šake na plećkama, vašu kosu svuda oko sebe. Vaše kukove koji prate ritam njegovih. Vaš miris da ga grli do ujutru.

Da li mu uzvraćate pogled.

Kad vam ulovi pogled, on "čita" da mu verujete, da vam se dopada, da ne želite da propustite ništa, da imate samopouzdanja dovoljno da kažete "ovo sam ja, i lepo mi je sa tobom". A malo je toga na svetu uzbudljivijeg od žene koja se tako prepusti.

seks parovi ljubav krevet Foto:Profimedia

seks parovi ljubav krevet Foto:Profimedia

Kako dišete. Da li dišete dublje ili brže nego obično, kako se menja ritam, da li prati njegov dožvljaj… Da li uživate toliko da vam je glas odjednom postao senzualniji, tako da je dovoljno da prošapućete nešto i on skoro da doživi orgazam…

Ako imate sreće, primećuje, dakle, tokom seksa vašu suštinu. Sve ostalo je potpuno nebitno. A ako nije tako, pa… široko mu polje.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 28.12.2014 20:21h

    besmislice

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP