Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OBRATI PAŽNJU

Šta ne smete da pišete u porukama na početku veze?

Autor: Tportal/N.Jovanović | 28.05.2014 - 13:34:00h | Komentara: 2

SMS poruke mogu da budu divno sredstvo zavođenja, ali isto tako mogu biti i način na koji ćete uništiti sve svoje šanse kod novog dečka . Ključ je naravno u savladavanju veštine pisanja seksi poruka.

Telekomunikacije su u današnje vreme postale sastavni deo začetka svake ljubavne veze. Fraze i sličice koje upotrebljavate u porukama su izuzetno bitne, ali ako ne znate na koji način da se služite njima, bićete u problemu.

Pa kad ga vole... mobilni telefon

Ako baš i niste vešti u ovom vidu komunikacije, upoznajte se sa porukama koje nikako ne trebate da mu šaljete, koliko god da vam se u nekom trenutku čine pametnim i logičnim.

“Jedva čekam da ponovimo ovakvo veče”

Ovo je poruka koju ne smete slati na početku veze jer delujete napadno, a može i da vas predstavi kao očajnu osobu. Žene umeju da se zanesu na romantičnoj večeri pa prebrzo počnu da sanjare o venčanju i deci, a realno još nisu ni upoznale muškarca. Takve poruke su rezultat tih maštanja i velike su šanse da će vašeg partnera uplašiti i oterati. Umesto toga, napišite “Sinoć je bilo zabavno. Sledeći put kod mene?” To je jedina budućnost koja je dopuštena. Sledeći put i ništa više od toga!

Ako punite telefon  češće nego inače,  to je još jedan znak  potencijalne pretnje

“Hoćeš li da upoznaš moje roditelje za vikend?”

Upoznavanje roditelja za muškarce predstavlja veliku stvar koje se, naravno, pribojavaju. U ranim fazama veze, takve poruke će ih oterati od svega u nekoliko sekundi. Žene ovakvom porukom poručuju da su veoma ozbiljne, kao i da tako doživljavaju i vezu. To je sasvim u redu u kasnijim fazama, ali je totalna sabotaža na početku odnosa.

Možete mu napisati “Ovaj vikend nećemo moći da se vidimo jer mi dolaze roditelji”. Ukoliko on pokaže da je zainteresovan za upoznavanje, možete ga pozvati da dođe. Nikako pre!

Porodica

"Upoznaj njene roditelje" | foto: printskrin Youtube

“Gde si bio?”

Ovakva pitanja muškarci generalno doživljavaju kao nametanja osećaja krivice i pokušaja kontrole. Posebno će negativno reagovati na njih ako se pojave na početku veze. Umesto “gde si bio”, pošaljite mu “kako si”. Ako bude imao potrebu, sam će napisati i gde je bio.

ss

Foto: Shutterstock

“Mislim na tebe”

Ovo smete da napišete tek ukoliko ste u dugoj vezi, nikako posle par meseci. Muškarci iz ovakve poruke očekuju ženu koja je spremna na sve samo da bude blizu njih. Za njih je to prebrzo zbližavanje od kog beže glavom bez obzira. Slobodno mu napišite da vam je bilo lepo sa njim i da želite to da ponovite.

“Hoćeš li da postanemo prijatelji na Fejsbuku?”

Za prijateljstvo na Fesjbuku ne treba vam uvertira, a i bolje je da tu inicijativu prepustite njemu. Ako budete previše forsirali, pomisliće kako vam je najvažnije da stavite na ovoj društvenoj vezi sa kim ste. Prepustite inicijativu njemu, uključujući i prijateljstvo na Fejsbuku.

Poslednji komentari
  • JANA Vreme: 28.05.2014 14:02h

    Totalan promasaj u tumacenju zenskih izjava jer zenama treba muskarac koji ce razumeti i nece zloupotrebljavati iskrenu privrzenost koja se sastoji u recenici:DA MISLIM SAMO NA TEBE I JEDVA CEKAM DA TE VIDIM I OSETIM JER MI DAJES I SNAGU I MIR."TREBAM TE! A ONI KOJI SE PLASE LJUBAVI VAZI ONA RECENICA"DALEKO TRI LEPA KUCA"

  • goca Vreme: 30.05.2014 01:46h

    eto sad ste otkrili glavne fore,sad znaju da mi samo glumatamo i foliramo...:-)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP