Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DA LI STE ZNALI

Šta se muškarcima mota po glavi kada vide golo žensko telo

Autor: tportal | 28.06.2014 - 10:20:00h | Komentara: 0

Opšte je poznata činjenica da su muškarci izrazito vizualni tipovi, pa tako, kada je reč o seksu, najjače reaguju upravo na vizualni nadražaj, a na golo žensko telo ne mogu ostati ravnodušni. Ali, da li ste se ikada zapitali šta se stvarno muškarcima mota po glavi dok gledaju golu ženu?

Celulit, žene, golotinja,

Foto: Profimedia

'Budi kul'. Kada vide golu partnerku pred sobom, muškarci, kada se ne bi kontrolisali, izgledali bi poput likova iz crtanih filmova sa očima koje ispadaju, parom koja izlazi kroz uši i nogama koje se upletu dok lebde.
Naime, pogled na golo žensko telo momentalno ubrzava rad srca, krv ubrzano teče prema južnim delovima tela pa je muškarcima sve teže da zadrže tok misli. Međutim, oni ne žele da njihova partnerka to isto primeti pa da pomisli kako nikada pre nisu videli ženu bez odeće.
Upravo zbog toga muškarci će pokušati da budu 'kul', pomalo ravnodušni i to sve u cilju da sakriju rastuće uzbuđenje.

Seks krevet parovi ljubav Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 
'Konačno mogu piljiti'. U ime civilizovanog ponašanja muškarci izbegavaju izravno zuriti u ženske atribute na javnim mjestima, eventualno bace brz pogled na plaži ili u teretani. Ali činjenica je da će uložiti određeni napor te tokom razgovora s pripadnicom lepšeg pola zadržati pogled na njenim očima. Ipak, kada odeća padne na pod, civilozovano ponašanje više nije prioritet, piše womenshealthmag.com. U tom trenutku muškarci konačno mogu neometano uživati u pogledu.

seks

'Podsetnik!' Pogled na golo žensko telo valja dobro memorisati. Naime, muškarac će se truditi da zapamti svaki detalj i onda kasnije sebi taj 'film u glavi' prevrtjeti više puta.

seks

'Hm, jesam li nešto trebao da uradim?' Možda je upravo tog trenutka gledao nešto na televiziju, rešavao zaostatke s posla, kuvao večeru… Šta god to bilo, čim se partnerka pred njim pojavi bez odeće, muškarac će na sve zaboraviti. Jednostavno, u tom trenutku svi dotadašnji planovi padaju u vodu.

seksi crnka brineta seks

Foto: Shutterstock

'Pričekaj malo…' Muškarci u većini slučajeva znatno brže postižu orgazam od žena, ali koliko to može biti olakšavajuća okolnost, sa druge strane može stvarati i određeno opterećenje. To znači da ako ne žele da se sve odmah završi, muškarci moraju određeni trud uložiti kako bi odložili orgazam. Zato, umesto da se odmah bace na partnerku i obave sve u nekoliko minuta, muškarci se trude odupreti tom porivu i pokušavaju uskladiti svoj ritam sa partnerkom.

'Zaista bih voleo da znam šta ona želi da učinim.' Nemojte se suzdržavati reći svom muškarcu šta i kako želite. Naime, muškarcima će njihov 'zadatak' biti dvostruko lakši ako im pružite povratnu informaciju. Šapnite mu svoje želje na uvo, položite njegove ruke onde gde želite i nemojte se bojati da preuzmete kontrolu u svoje ruke.
'Koji sam ja srećnik.' Taj osjećaj zahvalnosti i sreće javlja se vrlo brzo u prisutnosti golotinje.
'Zašto li je tako nesigurna zbog svog izgleda?' Baš kao i žene, i muškarci imaju svoje nesigurnosti. No činjenica je da muškarci na žensko telo gledaju sasvim drugačijim očima od žena. Oni jednostavno ne vide svaki nabor i nepravilnost. Njihove partnerke su im opako seksi baš takve kakve jesu, i zato baš i ne shvataju njihovu veliku zabrinutost izgledom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP