Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

UČITELJICA SEKSA

Svakog muškarca može
da pretvori u princa!(VIDEO)

Autor: Z.Ž. | 07.03.2013 - 11:31:00h | Komentara: 1

Poznati seks-guru Kezija Nobl otkriva kako svakog muškarca može napraviti privlačnijim, a momcima objašnjava kako da usreće žene i devojke.

s

Najpoznatiji britanski seks-guru: Kezija Nobl FOTO: Facebook

Kezija je u Velikoj Britaniji poznata kao Pick up trener, odnosto učiteljica zavođenja. Ona savetuje muškarce kako da učine devojku srećnom u krevetu i van njega. Do sada je posavetovala više hiljada muškaraca a u međuvremenu je zaradila nadimak Kučka sa srcem. Jedan dan kursa košta 350 funti, a za nedelju dana moraćete da izdvojite čak 4000 funti. Ona ipak tvrdi da zaista svakog muškarca može pretvoriti u šarmantnog princa. Većina polaznika ovog kursa ima između 27 i 35 godina, ali kaže da ima i mlađih kao i dosta starijih. Najmlađi polaznik imao je 18, a najstariji 62 godine.

"Tajna uspeha sa ženama nije samo poverenje i hemija, kako mnogi veruju", objašnjava ova učiteljica. "Prva stvar koju ćemo primetiti je fizički izgled, to su stvari poput odeće i frizure, ni jedna žena ne želi da joj muškarac izgleda zapušteno. Bitno je i držanje", dodaje. Ona kaže i kako je jako bitno raditi na samopouzdanju i govoru tela, kao i da treba razbiti neke predrasude o ženama. Tvrdi još i da mse muškarci boje da priđu doteranim ženama, jer im one deluju nedodirljivo, kao i da forsiraju izlasne u klubove i barove, a nisu svesni da zanimljivu ženu mogu upoznati i na izložbi, u pozorištu, muzeju... Na kurs joj dolaze i parovi čija je veza postala monotona. Objasnila je i zašto devojke vole loše momke i predložila dobricama da se posluže nekim njihovim trikovima. "Zločesti dečko ženama predstavlja izazov, on ih drži u neizvesnosti. Takav dečko nikada nije previše dostupan ili predvidljiv. On će u ranoj fazi veze staviti svoje prijetelje ili posao na prvo mesto, a to pokazuje da ceni sebe i svoj život, kao i da on ima da da puno toga", objašnjava seks guru.

Poslednji komentari
  • shakira Vreme: 09.03.2013 16:10h

    tot les jeur

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP