Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DA LI SU VAM POZNATE OVAKVE DEVOJKE?

Svi tipovi devojaka s kojima bi svi muškarci trebali bar jednom izaći (FOTO)

Autor: A.O. | 29.09.2013 - 09:53:00h | Komentara: 0

Ne želite da propustite alfa ženu, onu koja voli žurke i šašavu curu, večna prijateljica i devojka iz kraja mogla bi postati duga veza, a neprikladna će verovatno biti najveća lekcija.

Alfa žena

Alfa žena | Foto: themoviedb.org

Alfa žena

Ona ima više iskustva od vas, obično je starija i definitivno mudrija. Društvena je, ambiciozna i tačno zna šta želi pa i u spavaćoj sobi i van nje. Njeni glavni aduti su inteligencija i samopouzdanje. Veza s njom ima potencijal da traje godinama, no za to joj je potreban samouveren i siguran muškarac s druge strane. Tačnije, jedan od onih koji može biti kod kuće s decom bez osećaja ugroženosti.

Deo ekipe

Deo ekipe | Foto: 20th Century Fox

Deo ekipe

Ona je zgodna, ali pomalo nemarno odevena i uvek radije bira trenerku umesto svečanih haljina. Verovatno ste se upoznali u lokalnom kafiću preko prijatelja, gde ona puno radije provodi večeri nego u trendi klubovima. Voli da ostaje kod kuće i da se prijateljima druži uz dobru večeru, a u životu joj je prijateljstvo najveća vrednost. Aduti ovakvog tipa su to što ne voli dramu i sukobe te je uz nju dobro raspoloženje zagarantovano. Veza je ugodna i stabilna, a traje onoliko dugo dok se jedna strana ne zasiti i odluči da potraži nešto uzbudljivije.

Obožava žurke

Obožava žurke | Foto: Allmoviephoto.com

Obožava žurke

Ona je retko budna pre podneva, poznaje na hiljade ljudi i uvek ima rezervni plan u petak ili subotu uveče. Iako je fizički privlačna te ugodnog i druželjubivog karaktera s kojima šarmira sve oko sebe, ona baš i nije dobar materijal za curu. Završite li s njom, budite sigurni da ćete ponovno proživljavati tinejdžerska lumpovanja. Ovaj odnos nema velike izglede za budućnost, a vrlo je verovatno da će vas ostaviti čim joj se ukaže neka bolja prilika. Ipak, zabavno je dok traje.

Prijateljica

Prijateljica | Foto: themoviedb.org

Prijateljica

Ona je neko ko vam se oduvek sviđao, ali niste hteli da ugrozite dugogodišnje prijateljstvo. Verovatno će vas spojiti alkohol, ako već nije, a ako oboje niste u vezama, stvari će se razvijati spontano. Prednost ove devojke je što ste pred njom potpuno opušteni, uvek se smete i dobro zabavljate. Iz ovakvog odnosa mogu nastati i duge stabilne veze.

Šašava cura

Šašava cura | Foto: Fox

Šašava devojka
Ona je pomalo uvrnuta, ima neobičan smisao za humor, upadljivo se odeva, ali u duši je prava dobrica. U nju je ponekad teško pouzdati se jer planove menja u zadnji čas, a u tome se više oslanja na instinkt nego razumne odluke. S njom ćete večeri provesti u filozofskim raspravama, na najneobičnijim spojevima ili u strastvenom klinču. Njen adut je spontanost i originalnost koji će vas osvojiti i omogućiti da se odvojite od surove realnosti, ali ako ste vi praktičan tip koji voli da planira, veza nema baš šansi za uspeh.

Totalno neprikladna cura

Totalno neprikladna cura | Foto: themoviedb.org

Totalno neprikladna žena
Bilo da je reč o udatoj koleginici s posla, sestri od najboljeg prijatelja ili vašoj histeričnoj šefici, ima istine u izreci da je "najslađe zabranjeno voće". S njom u vezi naprosto vam ne može biti dosadno, a život će vam se pretvoriti u dramu, pa i triler. Hodanje s nekim ko je potpuno pogrešan za vas jedan je od najboljih načina da shvatite što želite iz odnosa, ali i dobar način za stvaranje priča koje ćete moći prepričavati unucima.

 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP