Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

PREDSTAVLJAMO VAM

Tipovi oženjenih muškaraca!

Autor: Zorana Žiletić | 22.02.2013 - 15:24:00h | Komentara: 0

“Za koga sam se ja to udala?“ pitanje je koje je bar 90 odsto udatih žena u jednom trenutku postavilo sebi. “Samo je mene ovo moglo da zadesi!“ verovatno je rečenica koju ste, revoltirane zbog nekog njegovog postupka, rekle prijateljicama. Pogledajte neke od tipova oženjenih, shvatićete da takvih ima puno.

Ba

Njegova je zadnja! FOTO: Freedigitalphotos

BALKANAC: “Zna se ko nosi suknju, a ko pantalone”, “Zna se ko kosi, a ko vodu nosi”, “Zna se ko vozi kola, a ko otvara garažu”, samo su neka od njegovih pravila. Očekuje tretman kao da je sultan. Da uvek ima skuvan ručak, pivo u frižideru, da ga žena poslužuje i uslužuje u svako doba dana i noći. Njegova mora da bude poslednja, jer, zaboga, on je glava porodice. Za sve se mora pitati, ne daj bože da ga izostavite iz nekog plana ili odluke. Pred prijateljima će vas hvaliti i izdizati u nebesa, al’ iza zatvorenih vrata ćete dobijati kritike, jer, pobogu, on sve najbolje zna.

cc

Nadoknađuje propušteno FOTO: Freedigitalphotos

TINEJDŽER: Ovakav čovek verovatno se oženio rano, svojom ljubavlju iz osnovne, srednje škole ili iz kraja. Ljubav koju oseća prema vama ne dovodi se u pitanje, ona je duboka i čvrsta, ali on je jednostavno neiživljen. Najbolje godine života proveo je uz vas, nije imao vremena da izlazi sa drušvom svaku noć, da se petlja sa mnogo devojaka, da eksperimentiše, luduje, divlja i ko zna šta još. Svi smo mi ljudi pa valjda svakoga kad tad stigne to ludilo. Njegovo je stiglo sa zakašnjenjem, pa sad mora da ga nadoknadi. Nemojte biti ubeđene da vas on vara, on samo želi da popije koju čašicu više sa društvom, odgleda Ligu šampiona, da ima malo vremena samo za sebe.

oo

Manji od makovog zrna... FOTO: Freedigitalphotos

OTIRAČ: Najčešće je oženjen rospijom. U početku veze bili su ravnopravni, ali u braku su zamenili uloge. Nema dobro plaćen posao ili nije dovoljno muževan. Svestan je da je oženjen ženom koja je ambicioznija od njega. Ili uspešnija, privlačnija suprotnom polu nego on. Gleda kako da je zadrži po svaku cenu. Pokorava joj se, ne kontrira joj, ne ulazi u sukobe. Čuva decu, kuva ručak, pere veš i radi sve što mu ona kaže, samo da bi joj udovoljio. Ali, dragi muškarci, koliko god rasterećujuće to bilo, NIJEDNA žena ne želi ženu umesto muža. Skupite mu*a i postavite je na njeno mesto, bićete joj privlačniji, verujte.

oz

"Imam ženu, kod kuće je, spava." FOTO: Freedigitalphotos

OŽENJEN SAM, KAO MOMAK ŽIVIM: Moćan muškarac. Onaj koji zna da može šta i kako hoće. Oženio se da bi udovoljio mami, tati i ostaloj rodbini, ali ga to ne sprečava da nastavi starim stilom života. U srednjim godinama pravda se mladim duhom. Supruga ga je nekako “navatala“ i san joj se ostvario. Svojom suzdržanošću prema njegovim ispadima indirektno mu dozvoljava da je zanemaruje. Svaki slobodan trenutak gleda da provede sa drugom devojkom, često je na “poslovnom putu“. Svako drugo jutro pred zoru dolazi kući. Izlazi isključivo sa društvom, dok ženu s vremena na vreme izvede na neku gala večeru da se ne bi osetila zapostavljeno.

m

Od njega se može očekivati kafa u krevetu FOTO: Freedigitalphotos

MUŠKO: Samouveren, sposoban, vredan. Kada je porodica u pitanju ništa mu nije teško. Ima dobar posao, dobro je organizovan. Može da napravi balans između vremena provedenog na poslu, viđanja sa prijateljima i porodičnog života. Podržava ženu i ne sputava je u njenim zamislima i planovima. Od ovakvog tipa se može očekivati kafa u krevetu, odlazak po decu u vrtić, ali i nesebična podrška kada je ženi to potrebno. Sklon je kritikovanju vaših geršaka ali i samokritici. Uvek će se truditi oko svega i neće dozvoliti da vaš brak zapadne u kolotečinu. Iznenadiće vas kada se najmanje budete nadale i to će uraditi na originalan način.

pp

Od ovakvih bežite glavom bez obzira! FOTO: Freedigitalphotos

ALKOS: O ovom tipu ne bih puno pričala. Dovoljno je reći da će on između vas i čašice izabrati čašicu, između dece i čašice opet čašicu, između bilo čega i čašice…pogađajte?! Nažalost, svedoci smo toga da je ova vrsta jako zastupljena.

g

Potreban mu je paravan FOTO: Freedigitalphotos

GEJ: Zvuči poznato? Ne, to nisu izmišljotine, takvi muškarci zaista postoje. Živimo u sredini koja ne prihvata gej populaciju, pa se mnogi od njih žene kako bi imali paravan. Šokantnije od njihovog opredeljenja je činjenica da mnoge žene znaju za koga su udate ali iz ljubavi prema toj osobi ostaju sa njima i prave im masku. Takvav muškarac je uglavnom na nekom visokom položaju u firmi ili društvu, pa se iz straha od negodovanja i odbacivanja ženi osobom suprotnog pola.
 

Naravno, ima ih još mnogo, mi smo vam predstavili samo neke od njih, a jednim klikom možete da saznate i sa kakvim se momcima i devojkama možete susretati.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP