Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MALI SIGNALI

Top 7 razloga zbog kojih žene
odbijaju seks i kako da ih obrnete

Autor: Nina Gavrilović | 21.02.2013 - 10:53:00h | Komentara: 0

I razloge i žene. Muškarcima je potreban seks. I ženama je. Osim kada nije. Saznajte zašto.

ss

Volim te, mrzim, donesi mi kornišone, kupi mi cigare, gde su kornišoni?!| Foto: Shutterstock

Dobila sam. @#!$$sfgs! (ovo je bilo vaše ime, prorežano)

PMS, u širim krugovima poznat kao Periodičan Mesečni Stres ili Preterana Mržnja Sveta, iz nekog razloga nazivan i Pred Menstrualni Sindrom, predstavlja način majke prirode da vašoj lepšoj polovini kaže:
Htela si na posao? Na pijacu? Na zabavu? Slatka si. Šta kažeš da sve to obaviš u neprekidnim grčevima, bolu i osećaju potpune agonije. Budite lukavi. Kupite joj čokoladu.
S obzirom da se tokom ovog perioda negde među njenim pomahnitalim hormonima luče i oni koji povećavaju seksualnu želju, može da se desi da vas ona zaskoči, a ne preskoči.

Parovima u Srbiji treba mnogo vremena da shvate da imaju problem sa sterilitetom

Dajte joj puno razumevanja i ljubavi kako bi imala želju da vama da...ljubav.

Pod stresom sam

Poslednja stvar koju želite da uradite kada vas ceo dan bockaju na poslu je da dopustite da vas i kod kuće bocka nečija stvar. Ali zamalo.
Ukoliko vaša partnerka još sa vrata napravi srušio-mi-se-svet-facu, znate, onu koju složi kada proba farmerke a ne može da ih obuče, ćutite.
Reč da niste rekli. Muk. Priđite joj i samo je zagrlite, onda je nežnim glasom (kao da tepate pobedničkom tiketu), upitajte kako je i šta je bilo.
Pustite je da priča i češkajte je. Biće nešto. Uživajte, seks je odličan lek za stres. Verujte nam, mi smo novinari.

Ljudi se kod matičara najviše svađaju oko imena deteta

- ZAR NE VIDIŠ DA MI NIJE NIŠTA?! - Ne viči, srce. - NE VIČEM! | Foto: Shutterstock

Svađa, poznata i kao nije joj ništa

Muškarci širom sveta, umirite se. Žena treba da vrišti tokom seksa, ne pre njega.
Ukoliko svoju dragu dovedete do toga da podigne nos i besno skupi ruke, velika je šansa da je to jedino što će se te večeri podići. A i raširiti. Za to je kriva evolucija.
Alo. rs je nakon dugog razmatranja zaključio da, dok su muškarci lovili mamute i razvijali tehnike lova, žene, slabije od svojih saputnika razvile su dve veštine ključne za preživljavanje u današnjem svetu – ogovaranje i nije mi ništa. Sumnja se da je ova druga pobila više brakova od onoga kada saznate da vas neko vara. Budite strpljivi i pustite je da se istrese, nakon svađe, sledi najbolje pomirenje. Na vama je. Bukvalno.

Par u krevetu, prevara

Nije to što misliš, došao komšija da promeni sijalicu pa se sapleo! | Foto: Shutterstock

Niste joj jedini

Nema, nema, nema ona nikoga, ona ima samo tebe (i još dva!), ukoliko vaša mala ima mane,  manite se tako lake dragane. Teške su.

Ako vam je žena, majka vaše dece, kraljica, ispoljila previše znakova koji su na ovoj listi, postoji šansa da dok vama odbija seks, nekom drugom pristaje. Ako je ovo slučaj, izbacite je iz svog života i ubacite... svoj trud, tamo gde će neko znati to da ceni.

Kako biste sprečili da postanete rogonja, konsultujte link iz prethodnog razloga i saznajte kako da prepoznate prevaru. A onda joj postavite pitanja. Nevaljala pitanja koja će napaliti svaku devojku. Neka nema povoda da traži zadovoljstvo igde drugde, bolje sprečiti neko lečiti!

seks

Odmara oči...| Foto: Shutterstock

Umorna sam (zeva) 

Umor. Podmukli mali gad koji zapravo čini da stvarno gledate film, a masiranje vaše izabranice u nešto slično boksu (ništa ispod pojasa).
Sada morate da budete oprezni.
Ovaj problem napada iznenada i izaziva brojne glavobolje (o kojima nam treba zaseban članak). Predložite vašoj dragoj da legne i da se opusti, a onda sačekajte malo da predahne. Onda učinite da se prepusti.

 

Iznenadan prekid interesovanja za seks može da bude signal za brigu...

Radije bih menjala tapete najboljoj drugarici tvoje mame... | Foto: Shutterstock

Loš seks 

Nasuprot onome što vam mnogi mediji govore (osim Alo.rs, Alo.rs je onaj drug iz srednje koga ste mogli sve da pitate) muškarci se ne rađaju seksualno iskusni. To nije ništa strašno. Žene su komplikovane. Vrlo.
Toliko da ni Nikola Tesla nije hteo ništa sa njima, a čovek je bio genije. Ukoliko žena sa partnerom ne može da svrši, ona bi da se sve što brže završi. Ili da ne počne. Zato, na Alo.rs pročitajte 10 saveta za bolji seks i, pa, primenite ih. 
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP