Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ISPROBAJTE!

Tri poteza koji će ga dovesti do nezaboravnog orgazma

Autor: Cosmopolitan.rs | 20.08.2014 - 09:37:00h | Komentara: 0

Devojke, sad je vreme da nas saslušate pažljivo. Nećemo ponavljati dvaput.

seks parovi ljubav krevet Foto:Profimedia

Da oboje budete srećni / Foto:Profimedia

Ukoliko želite da vaš partner bude jednako srećan, odnosno da ga zadovoljite jednako koliko on vas, bilo bi poželjno da razmotrite sledeće faktore. Jer, i oni zaslužuju da imaju noć nad noćima i osete vrhunac jednako eksplozovan kao i vaš.

Da se razumemo, i momci moraju da se potrude ne bi li doživeli orgazam, ali postoje načini da im vi dodatno pomognete. Mi vam donosimo tri činjenice koje mogu i vas i partnera da odvedu u grand finale.

1#: glavna tačka ili ti “okidač” ejakulacije koja vodi do orgazma je frenulum – mesto koje se nalazi na donjoj strain penisa, na spoju glavića i osnove penisa. Na ovoj tačci se nalazi najveći broj nervnih završetaka. (Proverite svoje znanje iz anatomije penisa)

Šta da radite: Pređite nežno preko frenuluma jezikom. Vodite računa da to ne radite brzo, već polako, senzualno ližući vrh penisa.

2#: tokom ejakulacije, muškarac se oseća kao da će da eksplodira, njegovi mišići rade 6 do 10 puta više nego kada radi obične vežbe. Takođe oseća veliki pritisak u prostati. (Saznajte kako da pružite poseban tretman njegovim testisima)

Šta da radite: Pritisnite jako prstima njegove testise, tako da držite perineum, mesto između testisa i anisa koje je ključ za pravo erotsko uživanje.

3#: orgazmi počinju u mozgu. Ejakulacija je reflex moždanih ćelija. Veliki broja muškaraca dostigne orgazam pre nego što počne prva ejakulacija.

Šta da radite: Pomozite mu dole: ritmičnim pokretima polako dovedite ga do vrhunca, svo vreme pritiskajući svoje telo uz njegovo.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP