Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

I BILJKA VENE KAD SE NE ZALIVA

U seksu jednostavno ne smete da pravite ovakve greške

Autor: | 11.09.2014 - 11:00:00h | Komentara: 1

Svaka vatra se ugasi ukoliko je ne raspirujemo. Razlog zbog kojeg su stvari na početku veze bile tako uzbudljive i vruće je to što niste znali šta da očekujete.

ss

Foto: Shutterstock

Tužno je kad za lepe stvari treba tako malo, a čovek ne želi da se potrudi. To je čest slučaj sa muškarcima u krevetu. Opravdanja jednostavno ne postoje. U redu, umor, posao, bolest i slična objašnjenja često su opravdana, ali ne uvek. Seks je umetnost u kojoj ne sme biti rutine.
Da li si za seks?

Nema ništa privlačno u takvom pitanju upućenom ženi koja vam je zgodna. Dobar ljubavnik ne pravi takve greške, već bez direktnog pitanja zna da dobije šta želi. Nešto potpuno jednostavno, poput dubokog i nežnog pogleda ili dodira njenog kolena, biće efikasniji način da i vi dobijete ono što želite.

seks parovi ljubav krevet Foto:Profimedia

Foto:Profimedia

Ruka tako, noga tako

Svaka vatra se ugasi ukoliko je ne raspirujemo. Razlog zbog kojeg su stvari na početku veze bile tako uzbudljive i vruće je to što niste znali šta da očekujete. Ukoliko želite da održate vatru među vama, pobrinite se da povremeno uvedete neki novitet u vaš krevet. Seks ne sme da bude po rasporedu i planu – budite maštoviti i inovativni.
Mehanički seks

Većina žena se slaže da je mehanički seks bez osećanja dosadan. Svaka žena zaslužuje trud i poštovanje i u krevetu. To ne znači da vam svaki seks mora biti nešto što će vam pomutiti razum, ali se potrudite barem jednom nedeljno da priuštite sebi i njoj nešto posebno. Budite ljubavnik njenih snova.

Seks ljubav parovi Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

Romantika nije za mene

Ako želite da vaša partnerka bude zadovoljna s vama, jednostavni romantični gestovi biće dovoljni da vam se preda u celosti. Pošaljite joj ljubavni sms u kojem ćete napisati nešto lepo, nežno, a ujedno i strastveno. Pripremite joj romantičnu večeru uz sveće – zvuči smešno, ali to stvarno ima efekta.
Svaki dan na istom kauču

Ako je vaša partnerka zapamtila svaki ugao vaše sobe i svaki zvuk federa, vreme je da malo promenite lokaciju. Priuštite joj vruće trenutke pod tušem, u autu, na terasi, u šumi… Mogućnosti su beskonačne…

seks

Zavet ćutanja

Preterano ponavljanje istih fraza i reči postaje dosadno. Nakon nekog vremena, oboje možete da postanete ćutljivi i da jednostavno ne znate o čemu biste razgovarali. Pravi izbor reči kod žena može imati dobar efekat. S partnerkom delite svoja osećanja ma kakvi oni bili – žene vole da razgovaraju. Iskrenih komplimenata nikad dosta!

Nisam tip za novitete
Prepustite se svojim najdubljim željama i iz misli pređite na dela. Ako želite da obnovite i pojačate seksualnu privlačnost prepustite se novim položajima, delite svoje fantazije, menjajte uloge, začinite svoj seksualni život. Neka vas ne plaše noviteti u kojima ćete oboje uživati. Ne opterećujte se previše, većina žena ionako nema prevelika očekivanja, sve što traže od vas je malo truda i pažnje. Nemojte ih razočarati!

Poslednji komentari
  • Aca Vreme: 11.09.2014 11:11h

    Gluposti

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP