Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

EVO KAKO

Uputstvo za pravilno merenje veličine penisa!

Autor: nadlanu.com | 07.10.2014 - 20:55:00h | Komentara: 2

Premda se naučnici listom slažu da veličina muškog polnog organa nije presudna u seksualnim odnosima i da muškarci s prosečnim penisom mogu zadovoljiti veliku većinu žena na planeti, ne može se osporiti da je veličina važna za muškarce, naročito u pubertetu i adolescenciji, ali i za mnoge žene.

ll

Kako biste dobili naučno prihvatljiv, odnosno relativno najtačniji rezultat, najbolje je merenje sprovesti lenjirom, i to isključivo u stojećem položaju. Na rezultate koje ćete dobiti sedeći uticaće ugao naslona stolice, vaše anatomske osobenosti, eventualan višak kilograma i slično. Može se koristiti i traka za merenje, ali lenjir je najbolje rešenje jer onemogućava bilo kakvo bočno odstupanje kojim bi preciznost merenja bila umanjena.
Lenjir treba postaviti bočno sa strane penisa do korena. Obavezno pritisnite lenjir do pubične kosti, jer masne naslage u karličnom delu mogu lako dovesti do netačnih i, istovremeno, manje povoljnih rezultata, a to nikome nije u interesu. Potom precizno izmerite dužinu penisa do samog vrha. Savršeno pravi penisi vrlo su retka pojava, ali ne postoji naučno utvrđen metod za kompenzovanje zakrivljenosti u rezultatima. Naučnici samo preporučuju da, ukoliko smatrate da zakrivljenost ozbiljno utiče na dobijenu cifru, treba da razmotrite mogućnost posete lekaru.
Obim se meri na sličan način, s tim što je, naravno, neophodno imati meku traku za merenje. Obmotajte traku oko penisa otprilike na sredini, ni preblizu korena ni preblizu vrha, jer se i time dobijaju nestandardni rezultati, i nemojte je zatezati previše.

 

Tumačenje rezultata 


Iako neki naučnici zagovaraju teorije prema kojima se prosečna veličina penisa razlikuje u zavisnosti od rase i mesta rođenja, naučna zajednica u celini ovakva tumačenja mahom odbacuje kao previše senzacionalistička.
Prosečnom dužinom i dalje se smatra 12-15 cm u erekciji, odnosno oko 9 cm u opuštenom stanju, bez obzira koje ste vere, rase, nacionalnosti i iz kog dela planete potičete. Ukoliko se pronađete u ovim ciframa, nemojte biti razočarani, jer spadate u ogromnu većinu muškaraca na planeti, što znači da ste evolutivno baždareni za seksualne odnose sa ogromnom većinom žena.
Naravno, malo ko će vam zameriti ukoliko, na pitanje o veličini, dodate koji centimetar, jer niko ne voli da prevali reč „prosek“ preko usana kad je ova tema na dnevnom redu, još manje da je čuje kao svojevrsnu osudu na doživotno tavorenje u seksualnoj prosečnosti.
Zanimljivo je da studije pokazuju da većina muškaraca nije zadovoljna veličinom svog ponosa (preko polovine), dok je veći broja žena koje su učestvovale u ovakvim istraživanjima izjavila da je zadovoljna veličinom penisa svog partnera. Za ovo je delom odgovorna priroda, budući da muškarci prosto vide svoj polni organ iz ugla koji čini da izgleda manji nego što jeste. Činjenica da su žene daleko zadovoljnije u ovom domenu mnogo govori o nesigurnosti muškaraca, ali nam i daje mnogo razloga za zadovoljstvo. Iako vi niste zadovoljni podarenom vam veličinom, sva je prilika da će većina vaših partnerki biti.
Poslednji komentari
  • Lav Vreme: 08.10.2014 14:41h

    Šta baba zna šta je 12-15 cm, svakoj kažem 19 a posle seksa ga ni jedna nije merila niti je bilo primedbi na mojih 16cm.Mačak je prepreden

  • nedjo Vreme: 08.10.2014 21:44h

    lave,sva ti pamet ode u k..cu!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP