Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

OSVEŽITE SVOJU VEZU

Uvedite termin za seks i probudite strast

Autor: Daily Mail | 15.05.2013 - 16:27:00h | Komentara: 0

Erotske poruke, promena poze i dogovor o seksu mogu da ožive vaš seksualni život, a etikete poput frigidnost je najbolje da izbegavate

Pusti to, hajde da se volimo!

Seksualni život moramo stalno da "osvežavamo"| Foto: freedigitalphotos.net

Seksualni život iziskuje puno truda i kompromisa, a ako se ne sećate kad ste zadnji put uživali u vrućim igricama u krevetu, najbolje je da s partnerom porazgovarate i pokušate da pronađete uzrok, savetuje britanska seksologinja Trejsi Koks.

Problemu je najbolje pristupiti bez predbacivanja i međusobnog okrivljavanja. Treba saznati zašto partner oseća pritisak pri svakom spomenu seksa i izbegavati etikete poput frigidnosti. Time ga samo možete povrediti i dodatno uništiti seksualni život.

- Pošto pronađete uzrok problema možete zajedničkim snagama doći do rešenja. U seksu se ne treba bojati kompromisa. Neka svaki partner kaže koliko puta nedeljno želi seks, pa se možete dogovoriti kolika će to brojka zapravo da bude - savetuje Koks.

Sporazum za seks

U braku i dugim vezama treba zaboraviti na spontanost i jednostavno se pokrenuti. Možete napisati listu želja i razmeniti ih s partnerom, pa odlučiti na šta želite da se koncentrišete, bilo da je to maženje, ljubljenje ili brzi seks. Dogovorite se šta želite da isprobate i kada to želite da učinite, pa potom izaberite termine koji vam odgovaraju i obavežite se da ćete jedno drugome ispuniti sve želje. Takva vrsta dogovora pomoći će vam da se iznova povežete, ali i da zadovoljite partnera onako kao on to želi.

Sledite svoju želju

Ako partner uvek prvi predlaže seks, isprobajte drugu taktiku. Neka inicijativa krene s vaše strane, osećatećete se više seksi. Možete ga iznenaditi erotskim SMS porukama, seksi donjim vešom ili novim potezima u krevetu, ali budite maštoviti. Kreativnost je ključ dobrog seksualnog života zato što partner kod kuće dobija sve, pa ne treba to isto tražiti na drugim mestima.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP