Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DNEVNIK JEDNE STARLETE: NADA ĐUKIĆ BLONDI

Uvek prevarite da ne budete prevarene!

Autor: Nada Đukić Blondi | 06.10.2013 - 12:06:00h | Komentara: 15

Poznato je da danas varaju i muškarci i žene, prevara je postala sve učestalija u životima svih nas. Možda i postoji mali broj žena koje se ipak nikada nisu usudile da prevare svog muškarca ali za razliku od njih ne postoji veran muškarac!

Nada Đukić Blondi

Neki muškarci redovno varaju žene a neki bi prevarili samo kada bi im se ukazala prilika za to. Prevare kod muškaraca su mnogo slobodnije i to su uglavnom kratke avanture koje se lako prekidaju, oni u većini slučajeva ne razmišljaju glavom već svojim ponosom koji u određenom trenutku mora da se isprazni, dok su žene diskretnije, vode računa da sve drže u tajnosti i sklonije su tome da se na kraju strasno zaljube u svog ljubavnika.
Ženi je potrebno više vremena da se upusti u avanturu, a muškaracima posebno odgovaraju neobavezne veze koje se svode samo na seks. Dame najčešće varaju pod uticajem hormona, one sa povišenim nivoom estradiola sebe doživljavaju jako seksi, privlačno i sklone su flertu i seksu sa više muškaraca. Neke od tih žena će uskočiti u krevet drugom muskarcu zato sto im fali dobar seks kod kuće, a neke zato što su jednostavno nezasite i nevaljale.
Ipak nežniji pol lakše prašta prevaru od muškaraca, ona jaka i odlučna prevarena zena će ostaviti svoju jaču polovinu, pametna će ostati iz osvete i finansijski ga uništiti, a slaba i nesigurna će oprostiti. One koje praštaju trebaju da znaju sledeće, prevara je veliki problem posle koga je teško vratiti se normalnim odnosima.
Prevare se najčešće dešavaju u dugogodišnjim vezama i brakovima, jer oboje vape za novim uzbuđenjima a dosada je najčešći neprijatelj koji obuzima dvoje u tim trenucima.
Realno je da se muškarci zaljubljuju u fizički izgled, a žene slušajući muškarca, ili ipak gledajući debljinu njegovog novčanika. Muškarci su uglavnom u početku poznanstva erotski fascinirani devojkom i očarani njenim atributima, zamišljajući je već na prvom sastanku golu i takvo oduševljenje erotski fascinirana osoba često tumači kao zaljubljivanje, dok žene ipak žele i traže mnogo više.

Nada Đukić Blondi

Zasto žene varaju?
Zato što se većina njih oseća emocionalno zapostavljeno, zbog monotonije, nezadovoljstva seksualnim životom, usamljenosti, novih uzbuđenja, najviše iz osvete, ili možda novih sponzora.
Zašto muškarci varaju?
Zbog nesigurnosti, najviše iz zabave, pijanstva a često je i uzrok nedovoljno aktivan ili jako loš seksualan zivot.
Društvene mreže su po mom mišljenju danas najviše doprinele učestalim prevarama. Među parovima vlada manjak komunikacije, poštovanja i stvara se akatamantezija, pa svaka zapostavljena i usamljena duša traži nekog za malo pažnje i razumevanja, a šta je najbolji lek za to, pa upravo društvene mreže.
Prevare su danas normalne i na njih se više ne gleda i ne kažnjava kao nekada i zato užvajte dragi moji, život je samo jedan. Za kraj mali savet za sve drage čitateljke, moto kojim sam se ja uvek vodila, a od danas možete i vi - UVEK PREVARITE DA NE BUDETE PREVARENE i glava vas nikada neće zaboleti.
Ljubi vas vaša Blondi.
Poslednji komentari
  • Tozovac Vreme: 06.10.2013 12:19h

    Drgoba, drogba...

  • momazver Vreme: 06.10.2013 12:33h

    daj pola tih svojih prevara siroticama koje to nisu/smele/probale i mirna backa

  • sinisa Vreme: 06.10.2013 13:53h

    nasta lici ovo stvorenje. ne zna se da li je musko ili zensko koliko ima godina. kastastrofa

  • Priprotije Vreme: 06.10.2013 14:47h

    E kad ova moze nekom da daje savete onda je stvarno dosao sudnji dan...

  • Velko Vreme: 06.10.2013 15:41h

    Blondi strašno grešiš. Postoje muškarci koji su verni u bračnoj vezi. Tri braka tri vernosti. Najpre sebi, supruzi i porodici. Polazeći od sebe i tvoje percepcije odnosa muškarac-žena ti to ne možeš da shvatiš. Sve tri supruge su bile nadprosečne u nečemu. Bez lažne skromnosti to se odnosi i na mene. DAKLE POSTOJE MUŠKARCI-MUŽEVI KOJI SU BILI ILI JESU VERNI U BRAKU!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP