Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

VREME JE ZA INOVACIJE

Za bolji orgazam probajte
"ogledalo" i "marionetu"!

Autor: A.S. | 20.03.2013 - 12:24:00h | Komentara: 0

Promena poza u krevetu omogućiće vam veće zadovoljstvo i uneti novu dozu strasti u vašu vezu, a za vruće igrice možete iskoristiti samo stolicu ili zid i malo mašte.

Seks na stolici

Vruće igrice iz spavaće sobe preselite u druge prostorije | Foto: Shutterstock

Seks na stolici

Rutinu u seksu najlakše ćete razbiti ako vruće igrice iz spavaće sobe preselite u druge prostorije u stanu. U kuhinji možete isprobati novu pozu na stolici. Neka vaš partner sedne na stolicu, a vi na njega tako da se gledate oči u oči. Nakon toga lagano se naginjite napred-nazad. Tako ćete kontrolisati dubinu penetracije, ali i jačinu orgazma. 

Seks uza zid

Seks uza zid odlična je poza za sve one koji žele da njihov partner preuzme kontrolu. Partner treba da se nasloni na zid i podigne vas tako da vam pridržava zadnjicu. Vi ga potom obgrlite nogama zbog bolje penetracije. Ova poza je zahtevna, a možete je olakšati tako da zamenite položaj, odnosno da ste vi prislonjeni uza zid, a partner je sa druge strane. Možete podići jednu nogu i omogućiti mu dublju penetraciju.

Jutarnji seks u položaju kašike

Položaj kašike u kojem partneri leže na boku priljubljeni jedno uz drugo, ali žena je leđima okrenuta prema partneru savršena je poza za pospani jutarnji seks, jer ne zahteva puno truda. U toj pozi partner može da dira vaše grudi, a podizanjem jedne noge omogućujete mu lakšu penetraciju. Ako skupite noge, dodatno ćete mu pojačati užitak.

Seks na stolici

Poza kašika će vam sigurno povećati užitak | Foto: Shutterstock

Marioneta

Naslonite se na zid i stavite ruke iznad glave i potom se polagano spustite pod pravim uglom dok partner otpozadi ulazi u vas. Tako mu dajete potpunu kontrolu, penetracija je dublja, a istovremeno vam može dirati klitoris.

Ogledalo

Okrenite se jedno prema drugome i obgrlite nogama oko struka kao da se gledate u ogledalu. Nakon toga međusobno podvucite ruke ispod partnerovih kolena i lagano se zanjišite. Ova je poza vrlo intimna isigurno će povećati zadovoljstvo.

Okretanje

U misionarskom položaju neka se partner podigne lagano na kolena i potom vašu nogu prebaci na bok tako da su vam noge skupljene. Nakon toga možete se okrenuti na “doggy style” bez prekidanja odnosa.

seks

Jutarnji seks u položaju kašike će pružiti maksimalno zadovoljstvo | Foto: Shutterstock

Otvorena poza

Jednako zadovoljstvo pruža i obrnuta poza. Partner sedi sa podvijenim nogama, a vi sednite na njega i obgrlite nogama oko struka. Nakon toga se nagnite u suprotnom smeru od njega. U toj pozi partner vam može stimulirati klitoris i maziti grudi što može uzrokovati još intenzivniji orgazam.

Strasno podizanje nogu

Lezite na stomak na ivici kreveta tako da vam noge vise sa ivice, a on neka stane između njih. Nakon toga neka partner podigne jednu nogu pa drugu, a vi se držite na rukama. Taj položaj omogućiće mu pogled na vaše telo što će ga još više uzbuditi.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP