Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

TIHA PATNJA

Za čime žale oženjeni muškarci

Autor: N.Jovanović/tportal | 10.04.2014 - 11:00:00h | Komentara: 2

Svi se ponekad s nostalgijom prisjećamo dana kad smo bili singl i slobodni i baš svima nedostaju neki mali rituali koje smo izgubili sudbonosnim da

Kao i pripadnice lepšeg pola, i muškarcima nedostaju neke sitnice iz dana kada su uživali u svojoj slobodi. Na primer:

Da ne moraju da objašnjavaju svaki trošak

Žele da potroše svoj novac na neki skup strip ili na maketu nekog automobila. Lepša polovina mu verovatno neće odmah čestitati. Mnogo je izvesnije da će mu napomenuti da treba da štede za godišnji odmor. Istina, kućni budžet ne treba raspršiti na hobije, ali ponekad svako treba sebi da mala sitna zadovoljstva bez podsećanja na važne porodične troškove i klimav budžet.

Novac

Odlazak na samo jedno od mnogih porodičnih događanja

Kada se porodične obaveze umnože, niko nije baš presrećan. Čavrljanje sa tetkom, tapšanja po ramenu, uvek ista pitanja, sve to zahteva dodatnu dozu strpljenja. Kako biste stres sveli na minimum, porodične posjete i planove dogovarajte zajedno.

Izgledati modno neopterećeno

Verovatno nema žene koja suprugu nije dala modnu sugestiju. Realno, to je ponekad skroz na mestu. Ona ima svoje mišljenje i može ga slobodno reći. Ali ponekad mu nedostaje ona mladalačka modna neopterećenost i slaganje otkačenih kombinacija baš i potpuno kako on želi.

ss

Opuštenost samačkog života


U solo danima, kada su ostavljali nered po kući, jeli čips u poluležećem položaju na kauču, ostavljali čarape na sredini spavaće sobe, nisu dobijali onaj prekoran i osuđujući pogled koji se frapira povremenim neurednim navikama.

Imati ceo krevet za sebe


To nema veze s ljubavlju, to ima veze s potpunim okupiranjem prostranog kreveta. Obožavali su i luksuz hrkanja bez svakodnevnog gurkanja i moljakanja da prestanu. Naravno, to ima i svojih loših strana, suvišno je nabrajati koje su.

Dani kada nisu trebali podeliti

stresan dan  i opet pričati o osećajima

Muškarci kada su pod stresom obično imaju potrebu neko vreme sedeti u miru. Nedostaje im tišina i vreme samo za sebe. Vreme u kome ne treba po nekoliko puta pretresati svoja osećanja a po najmanje o njima da razgovaraju.

Njihova mama i njena bezuslovna ljubav

Ovo je super jer potvrđuje da supruga nije preuzela ulogu mame. Ali ponekad im nedostaje zaštićenost i ljubav koju im ona bez rezerve i bezuslovno pruža.

Donošenje malih odluka

Muškarci u braku obično vole ženama prepuštati odluke oko malih stvari kao što su na primer izbor lustera, boje zidova, dekoracije, filmova, i nikada neće priznati da im nedostaje ta sloboda kada su odlučivali o svemu.

Otvoreno odmeravanje drugih žena


Muškarci su vizualna bića i teško mogu odoleti a da ne odmere zgodnu ženu. Muškarci će u braku krišom raditi upravo to, pošto im poprilično nedostaje vreme kada su mogli bez trunke griže savesti odmeriti zgodnu prolaznicu od glave do pete.
Poslednji komentari
  • gordana Vreme: 10.04.2014 12:41h

    Ovo je samo uteha ili ono lijino"kiselo grozdje"jer sa srodnom dusom sve je ovo izvodljivo uz plus osecaj ispunjenosti,potpunosti.

  • mijo Vreme: 10.04.2014 21:06h

    Sta reci Robija!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP