Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

ŠTA UZBUĐUJE ŽENE

Za ove seksi fetiše sigurno niste znali!

Autor: nadlanu.com | 11.11.2014 - 13:02:00h | Komentara: 1

Postoje žene koje uzbuđuje pogled na snažne muške ruke, a postoje i žene koje najviše od svega vole da ih neko golica tokom seksa. Vreme je da upoznate neke od brojnih ženskih seksi fetiša!

U svetu seksualnosti postoje brojni fetiši. Neki su društveno prihvatljivi, a neki malo manje. Uz one poznate, postoje i oni malo manje poznati a koji su svojstveni uglavnom ženama. Upravo njima bavio se Ivillage.com, a mi vam donosimoi pregled nekih ženskih seksi fetiša. Za neke sigurno znate, a neki će vas malo iznenaditi.

Poželjni vampiri
Maštate katkad o seksu s vampirom? Bez brige, to čini mnogo žena i nema ništa loše u tome. Iako su seksi vampiri ženama oduvek bili privlačni, pojava Edwarda Cullena vampire je vinula u novu orbitu poželjnosti.

Seksi vampiri | Foto: Profimedia

Seksi vampiri | Foto: Profimedia

Hladni vampiri, krvopije kojima je glavni fokus ženski vrat i nežna koža, imaju nešto životinjsko u sebi što budi ženski libido.

Ako vaša draga voli da gleda Vampire Diaries, ili Buffy, True Blood ili Angela, iznenadite je vašim malim privatnim vampir šouom!
Golicanje i češkanje

Seksi golicanje | Foto: Profimedia

"Tu me čeprkaj, to najviše volim!" | Foto: Profimedia

 
Volite kad vas vaš muškarac nežno golica tokom predigre? Mnogo žena uživa u tome, ali nekima je to vrhunac užitka. Naime, postoje žene koje na golicanje i češkanje reaguju snažnim seksualnim uzbuđenjem i mogu da dožive orgazam bez penetracije.
Uniforme

Seksi uniforme Foto: Profimedia

"Žene vole oficire" | Foto: Profimedia

Neke žene ništa ne može uzbuditi kao muškarac u uniformi. Pilot, vojnik, doktor, vatrogasac... Nije bitno, važno je samo da je muškarac i da ima uniformu. Takve žene muškarce u uniformama doživljavaju snažno, sposobno i moćno i žele njihovu zaštitu i podršku.
Ako su ovakve igrice u vašem stilu, potražite kostime u nekom od beogradskih seks šopova, iznenadiće vas šta sve tamo možete pronaći!
Voajerizam

Mišićav muškarac | Foto: Profimedia

 "Od gledanja nema selameta" | Foto: Profimedia

 
Golo muško telo za neke je žene vrhunac užitka. One uopšte nemaju izraženu potrebu za samim seksualnim činom. Njima je mnogo važnije da uživaju u pogledu na golog muškarca. Užitak je, dakako, veći ako muškarac ima skladno građeno telo. Takve žene vole i seks, ali izvor primarnog zadovoljstva je pogled na nagog muškarca.
Tetovaže i lanci

Fetiši vezivanje BDSM | Foto: Profimedia

"Bio si nevaljao..." | Foto: Profimedia

 
Za neke žene tetovaže su simbol buntovništva, a one vole "zločeste dečake". To su žene koje padaju na tetovirane muškarce s dugim kosama, lancima i nitnama na odeći.
Na prvi pogled, to su neprilagođeni muškarci s kojima je vrlo teško računati na budućnost. No, postoje žene koje baš to vole – potčinjavanje i neizvesnost.
Ruke

mišići bildovanje ruke | Foto: Profimedia

Bicepsima do orgazma | Foto: Profimedia

 
Snažne muške ruke za neke su žene gotovo orgazmičko iskustvo. Baš kao što neke muškarce pali, na primer, ženska noga, tako neke žene uzbuđuje lepa, negovana i snažna muška ruka. I ovde je reč o ženama koje tragaju za osećajem zaštite i koje sebe doživljavaju slabim i ranjivim. Baš zato, pojašnjavaju psiholozi, potrebni su im muškarci sa snažnim rukama koji će ih štititi, ali i brinuti se za njih tokom života.
Poslednji komentari
  • jana Vreme: 12.11.2014 10:36h

    A neke zene ,ne bavite se takvima,uzbudjuje snazna muska licnost koja znaci:procitati zenu i u skladu stim nastupati.ili se ne upustati.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP