Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

Za seksepil ti ne treba kratka suknja!

Autor: mondo.rs | 25.07.2014 - 09:44:00h | Komentara: 0

Privlačne žene su sigurne u sebe i svesne svog seksepila. To ne znači da treba da treba preteraš i postaneš vuglarna, niti da muškarca odmah odvedeš u krevet. Možeš da budeš seksi, a da nešto ostaviš i mašti.

Cela poenta mogla bi da se svede u jednu rečenicu: Pokaži noge, ali drži ih skupljene, odnosno zavedi ga, ali ne tako da pomisli da ćete odmah u krevet.

Izbrišite granicu  između  inteligentnog  razgovora i  flertovanja,  savetuju  stručnjaci

Zavedi ga, ali da ne pomisli da ćete odmah u krevet | Foto: Shutterstock

 Daj mu do znanja da slušaš šta govori. Dovoljno je da mu uputiš seksi pogled kada rečima flertuje sa tobom ili ga "slučajno" dotakneš po ruci. Takođe, možeš i da se blago nagneš prema njemu kako bi bolje čula šta govori. Kontakt očima sam po sebi nije dovoljan - gledaj ga u oči, ali se i blago osmehuj dok razgovarate.

Mali gestovi mogu mnogo da pomognu. Umesto da sediš preko puta njega na sastanku, sedi pored njega. Ako nemaš hrabrosti da staviš ruku na njegovu, dovoljno je da ga dohvatiš "usput", dok mu upućuješ kompliment u vezi sa majicom koju nosi, na primer. Verovala ili ne, čak i sitnica, poput toga da mu se obraćaš imenom, može mnogo da znači.
Postavi granice, kroz igru. Mnogim damama je neprijatno kada se povede razgovor o bilo kakvoj intimnoj temi, naročito kada muškarac pokuša da izrazi svoju seksualnu zainteresovanost. Da ga ne bi odmah "polila hladnom vodom", nauči da opušteno postaviš granice, odnosno da se iz takvog razgovora izvučeš duhovitošću. Ako te, recimo, pozove da odete kod njega, rečenica "Hvala na pozivu, ali moraćeš da se potrudiš mnogo više da me odvedeš kući", jasno će mu staviti do znanja šta misliš o tome.
Dakle, odeća nije jedina stvar koja može da izrazi tvoj seksepil. Garderoba je važna tek toliko da se ti u njoj osećaš prijatno, ali bitniji su tvoje mišljenje, stavovi i utisak da znaš šta želiš.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP