Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DA NE BUDE POSLE

Zašto izbegavaju oralni seks: Evo pet razloga zbog kojih žena ne želi da vam ga...

Autor: Net.hr | 01.10.2014 - 13:12:00h | Komentara: 3

Ženama nije lako da zadovolje muškarca "tamo dole", a ako joj to nekada nije smetalo a sada to nerado radi, verovatno je u pitanju jedna od ovih pet stvari.

seks oralni seks seksi ljubav

Evo šta dame odbija od pružanja oralnog seksa | Foto: Shutterstock

1. Ne kontrolišete ruke
Odnosno, objašnjava seksolog Ava Kadel, gurate joj glavi nadole kada krene da se spušta. Žene ne uživaju kada im glavu tretirate poput lopte. Umesto toga, savetuje, dajte joj kompliment o tome kako je dobra u pružanju oralnog seksa i kako lepo izgleda dok to radi.
2. Ne upozorite je na vreme
Retko koja žena uživa u tome da joj se niz grlo odjednom slije iznenađenje. Partnerku bi prvo trebalo da pitate smeta li joj sperma i voli li da guta i svakako je upozoriti pre no što postignete orgazam. Ptajte je možete li svršiti na nekom drugom delu njenog tela. 
3. Ne vraćate uslugu
Mnogo muškaraca misli da imaju pravo na primanje oralnog seksa, a da nemaju dužnost da vrate uslugu. To je u potpunosti netačno. Ako joj ne pružate oralni seks često, nemojte očekivati isto od nje.
4. Zanemarujete sređivanje
Stidne dlake zadržavaju neugodne mirise, tvrdi Kadel. Nije ugodno videti gusti 'grm' na intimnim delovima muškarca, kao i na ženama. Ako malo uredite stidne dlake, ili ih čak u potpunosti uklonite, daćete joj više prostora i ugodniji miris.
5. Prespori ste
Ako vam treba više od 10 minuta da postignete orgazam od oralnog seksa, vaša bi partnerka mogla odustati od takvog napornog maratona. Ako više vremena provedete u predigri, brže biste mogli svršiti od felacia. Ako predugo vremena provede 'tamo dole', napravite pauzu tako da se sami dirate ili joj predložite da ona to radi, dok vi gledate.
Poslednji komentari
  • opasno zene Vreme: 01.10.2014 21:29h

    mog coveka nazalost ne uziva oralni ni ne uzvrati nkaki, probaosam i za aromom od kokos,ananasz ,kajsija ,naravno higenija je u prijatnom ,ne grizem ja, al nesme

  • ESMA Vreme: 02.10.2014 09:50h

    Morate se ograditi u naslovu ili podnaslovu aludirajuci na zene koje su samo usputne ljubavnice i koje ne znaju sta zele ,posto zene koje vole svog muskarca zele sve sto svom voljenom pruza,bar trenutno zadovoljstvo, a i trude se da bude stalno.oNE SE NE OPIRU NICEMU I NISTA NE MOZE DA IH POKOLEBA KADA JE U PITANJU OBOSTRANA PRIPADNOST.

  • muneer Vreme: 03.10.2014 09:59h

    go nawaz go

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP