Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

GLAVU ČUVA

Zašto orgazam može biti pitanje života i smrti za SVE muškarce!

Autor: Net.hr | 02.11.2014 - 09:25:00h | Komentara: 0

Upoređujući muškarce u dvadesetim godinama koji ejakuliraju jednom nedeljno, oni koji dožive orgazam 21 ili više puta mesečno imaju 15 posto manje šanse da će razviti rak prostate, otkrilo je istraživanje američkog Nacionalnog instituta za karcinom.

seks parovi ljubav krevet Foto:Profimedia

Seks je odličan lek! Foto:Profimedia

Dobrobiti orgazma za muško zdravlje još su izražajnije kod muškaraca u četrdesetim godinama. Naime muškarci koji redovno ejakuliraju imaju 30 manje šanse oboleti od raka prostate, otkrilo je isto istraživanje. A ti rezultati su itekako važni, kad pomislite da je rak prostate najčešći oblik karcinoma među muškarcima, ali i jedan od najsmrtonosnijih.
Na koji način orgazmi štite muškarce, pitate se? Moguće je da ejakulacija prečišćava seme i ostale tekućine koje mogu blokirati ili uzrokovati upale na delovima vaše prostate, tvrdi doktor Grejem Gajls. A opuštanje bi moglo uzrokovati rešavanje kancerogenih stvari iz tela, dodaje doktor čije je istraživanje dokazalo da svakodnevna ejakulacija nudi najbolju zaštitu od ovog tipa kancera-
Možete se pitati ne nudi li masturbacija iste posledice kao i seks u dvoje? No istina je da je veliko britansko istraživanje dokazalo da je polni odnos u kojem su penis i vagina (a ne masturbacija), pokazalo poboljšanje raspoloženja, manje depresije, snižavanje bolova povezanih s bolešću ili povredama, te bolji rad srca i duži život.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP