Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

PEDESET NIJANSI SADIZMA

Zašto se žene lože na sadistički nastrojene momke?

Autor: 24sata.rs | 14.08.2014 - 11:32:00h | Komentara: 0

Znate da je uvredljivi manipulator, ali ipak želite jednog Kristijana Greja? Evo 6 potencijalnih razloga zašto ste poludele za ovim fiktivnim likom.

Ne opterećujte  se time koliko seks traje, važniji su  kvalitet i orgazam

Foto: Shutterstock

 
1. Odoh ja odavde

Ljubiteljima knjige je svakako poznato koliko je lepo utoniti u knjigu i pobeći od dosadne svakodnevice i dečka koji vas nervira, jer uporno ostavlja prljave stvari svuda po stanu.

Fiktivni likovi nisu stvarni i zato su i najbolji. Ne predstavljaju stvarnu opasnost, ne mogu da vas povrede i iznevere. Ne morate da razmišljate kada ćete ga videti ponovo i da li je prerano da ga pozovete. Ovaj dečko je uvek tu za vas i čeka vas da mu se vratite.

2. Muškarac koji zna da preuzme kontrolu

Većina žena drži konce u svojim rukama sve vreme, što je ponekad prilično iscrpljujuće. Prosto poželite da vaš muškarac preuzme kontrolu i da umesto pitanja Ne znam, gde želiš da idemo?, samo kaže Rezervisao sam restoran za večeras u 21h.

Pedeset nijansi siva

Pedeset nijansi siva | Foto: ALO!

 
Kristijan Grej je upravo neko ko će se pobrinuti da vi, tako preumorne i iscrpljene, možete da sednete, opustite se i da pustite da vas muškarac ugosti.

3. Posesivnost ima tamnu privlačnost

Većina kritikuje Kristijana Greja da je previše zaštitnički nastrojen ka Anastasiji Stil, i da se to zapravo graniči sa posesivnošću. Iako naravno ne želite da vam muškarac ugradi GPS, ipak je slatko i seksi zamisliti muškarca koji toliko brine o vama, zar ne?

... dok erotski  tip osobe želi  češći i  vatreniji  seks

Foto: Shutterstock

 
Isto je kao i sa tučama u klubovima. Nijedna žena ne želi da se zabavlja sa nekim nasilnikom, ali sama ideja da je vaš muškarac, toliko ljut što vas drugi frajer samo gleda, da je spreman da se potuče zbog vas, dovodi do instiktivne reakcije da ga istog momenta odvučete u krevet.

4. Tabu je seksi

Danas, kada je sve upalo u ritinu i stereotipe, pa čak i seks, privlačna vam je mogućnost da isprobate nešto novo i istražite nepoznata, tabu polja.

Džejmi Dornan i Dakota Džonson

Džejmi Dornan i Dakota Džonson | Foto: printskrin Jutjub

Može se činiti besmisleno da žene fantaziraju o tome da budu podređene i u sado-mazo vezama, u kojima im muškarac govori šta treba da rade, ali sam ulazak u crvenu sobu i da budete sluga Kristijana Greja, priznajte da neverovatno loži.

5. Je l' treba nešto da se popravi?

Mi, žene, volimo da popravljamo stvari. Nema nam pomoći, to nam je prosto u prirodi. Ako vidimo odraslog čoveka, koji je savršen, ali psihički shrkan, odmah nam se pali lampica da mu pomognemo i iscelimo rane.

Dominantni, fiktivni čovek sa mračnom tajnom, koja se neminovno odražava na njegove emotivno-seksualne veze. Jedina stvar koja je više seksi od milijardera sa dominantnom crtom je milijarder, koji je ranjiv i čeka na tvoju utehu i pomoć.

6. Eh, ti stereotipi

Dečko sreće prosečnu devojku, iz srednje klase. On u njoj vidi nešto više od prosečnosti, a ona čuva božanstvenog dečka od samog sebe i njegovih unutrašnjih demona. Dodajte seksualnu privlačnost, sakrijte konačni ishod i napisali ste bestseler.

Scena iz filma

Scena iz filma "50 nijansi siva" | Foto: printskrin Jutjub

 
E. L. Džejms je priznala da je 50 nijansi siva napisala po uzoru na Twilight, jer je bila njihov veliki fan. Kristijana Greja je zapravo zamislila kao privlačniju verziju Edvarda Kulena.

Obožavamo tragične dominantne likove i uživamo u ovakvim fiktivnim, već poznatim pričama budući da poznajemo i volimo njihove varijacije karaktera. Znamo da ne možemo da pomognemo, ali se uvek vraćamo po još.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP