Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MUŠKARCI SAZNAJTE!

Zašto žene varaju?

Autor: A. S. | 25.03.2013 - 13:38:00h | Komentara: 2

Nije iznenađujuće da su istraživači otkrili da muškarci i dalje varaju češće od žena, posebno oni koji su u braku. Međutim udate žene takođe varaju, ali interesantno je da su razlozi varanja kod žena složeniji nego kod nevernih muškaraca.

ljutnja

Ženi je potrebno da bude emotivno ispunjena | Foto: Shutterstock

Ako ste se ikada zapitali zašto žene varaju, evo pet najčešćih razloga:

Ti si to uradio prvi
Većina žena prevari svog muža ili dečka jer su oni to uradili prvi. To je želja da muškarac oseti "ukus" onoga što je uradio pre. Ovo je znak da je ona duboko povređena zbog onoga što je partner učinio i hoće da se on oseća isto. Možda ovo jeste dobar način, ali u čemu je poenta ako ste oboje povređeni?

Traženje izlaza
Žena često smatra da je prevara jedini izlaz iz lošeg odnosa. Zato je jako važno uspostaviti -možemo govoriti o bilo čemu- odnos. Kada žena oseća da može sa vama razgovarati o svojim brigama i strahovima, onda je mala verovatnoća da će vas pravariti i da ćete je izgubiti. Ipak ne mora da znači da ste vi krivac, neke žene jednostavno traže lakši način da okončaju vezu.

Dosada u krevetu
Ista poza, ista osoba, isti ambijent. Najbolje je da isprobate nešto novo kako devojka ono što joj vi ne pružate ne bi potražila na drugom mestu. Ljubljenje u javnosti je uvek dobro rešenje, ili možda neočekivana predigra.

Emotivna neispunjenost
Žene su veoma emotivna stvorenja. Nija bitan samo seks, potrebno je da se mentalno i duhovno povežete. One žele da sve podelite sa njima. Imali ste loš dan na poslu? Recite joj to. Kada joj pričate nešto što vam se dogodilo tog dana, kada delite svoj svet sa ženom, ona će osetiti da je povezana sa vama.

Nedovoljno seksa
Ako joj ne pružate dovoljno u krevetu, žena će jednostavno to potražiti na durgom mestu. Ako vi niste zainteresovani a njoj je do seksa, imaćete problem.

Dobar način da izbegnete varanje jeste da se povežete ne samo fizički nego i emotivno. Pustite je u svoj svet. Kada ste oboje na istoj strani, videćete koliko je lakše da živite, igrate se i radite zajedno.
Poslednji komentari
  • djovani Vreme: 25.03.2013 14:05h

    ma gluposti,nidje veze,varaju jer im se hoce.....bar tako meni komsika kaze...citiram VOLIM DA PROMENIM PA TO TI JE

  • Goran Vreme: 25.03.2013 14:57h

    Zena Muza hoće često da prevari zbog godinama istoga toka zivota promer Muz,Deca,po celi dan kuci bez vazne obaveze, iso se oko nje desava, izgubi samopovernje kroz to vreme i osetise malo uvazena, uvek iste priče i onda desise nešto drugačije oko nje naprimer da neko joj kaze jao kako ti još lepše izgledaš nego pre, hteo bih kada imadneš vremena da popijemo kafu zajedno, pa onda razmene brojeve kod sledeceć vidjenja odmah počinju SMS poruke pa opet sledeće vidjenje na kafu pa opet mnogo komplimenata dobije tada se već u Zeni probudila nada da je ona još uvek vredna nečemu da dobro izgledam, da sam lepa, da sam još zgodna i sto više komplimenata je dobila i netko šta god ona kaze i pozalise toj osobi to uvazava i sazalise na nju ona tada već puni baterije sa tim i ide sve dalje i dalje pocinje da veruje kao sto i jeste da je ona vredna jos nekome mnogo više nego samo da sto ima kod kuće pripremajućise za vezu sa tom osobom a SMS kontakt već postoji trajno a to krije od Muza i komunicira sa budićim Švalerom da on to nezna u većine slučajeva zapisuje broj telefona dal u imeniku ili telefoni bez imena samo broj počinje vezu palise na komplimente treći put kada se sretne već počinje da se hvata za ruku prvi poljubac zagrljaj se dešava i to on dozvoljava e sada je već pitanje vremena kafaće da pozeli nesto više da opeoba toga tko joj je posvetio paznju da ga oproba to se većinom desava prvi put u nekoj Hotelskoj sobi sada kada je se to desilo sex prvi puta često onda ide u nizu svaki 2 ili 3 dan a oprezno to radi da ae nebi primetili da ona je mnogo osutna od dnevnoga posla i obaveza većinom to izvodi u roku 2 do 3 sata popodne posle ručka izmedju 14:00 i 16:00 h U inostrnstvu akoje a u Srbiji ako ima aferu onda izmedju 15:00 i 18:00h nepustaje zenu nikada samu na odmor ili ne ostavljajte zenu nikada recimo kod naših je to tako kada dolaze po 4 do 5 puta godišnje za Srbiju da zene ostsju po 2 nedelje duze same sa decom po Srbiji a muzevi se vracaju na posao i tada je već naj veći rizik da zena ima neku dodatnu vezu sa nekim iz nase okoline tu kod nas jer tada je zena samopouzdana da je muz na sigurnom i mora samo da je netko ne vidi poznat u gradu decasu kod babe na 2 ili 3 sata i vecinom se biraju apartmani ili motelčici po gradicima gde nema puno prometa i gostiji na periferiji grada tu obratite paznju itd. Moje iskustvoje to mogobi vam danima pričati kako to sve funkcioniše sa suprugama i kada doznate kako se počinje da pravda ali od 10 muskaraca 1 oprosti ili da šansu zeni da se popravi a 9 se razvedu.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP