Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

PLESOM DO LJUBAVI

Žene izuzetno privlače muškarci koji znaju da plešu

Autor: Tportal | 01.04.2014 - 12:08:00h | Komentara: 0

Tim naučnika na univerzitetu Nortumbria sproveo je istraživanje kako bi otkrili koji su plesni pokreti najprivlačniji suprotnom polu pa su otkrili kako žene vole muškarce koji znaju plesati gornjim delom tela, dok su muškarcima najprivlačnije žene koje najviše plešu donjim delom tela

Ples može igrati izuzetno veliku ulogu u zavođenju, a način na koji plešete može vas učiniti privlačnijima ili manje privlačnima suprotnom polu, piše Dejli Mejl.

Novi  komični ples  preti da izazove  još jednu  planetarnu  histeriju

Verovatno ima neko kome je i ovaj ples seksi

Naučnici sa Univerziteta Nortumbria otkrili su kako muškarci koji koordinirano pomiču gornju polovinu tela i u plesu kopiraju pokrete Džastina Timberlejka imaju najviše šanse biti kod žena
.

Džastin Timberlejk

On zna: Džastin Timberlejk

 Žene koje plešu prvenstveno donjim delom tela, poput Bijonse, pokazale su se kao najprivlačnije muškarcima. Plesače koji pretjerano mašu rukama oko sebe ili ih drže stisnute uz telo, oba pola opisala su kao "čudne".
Evolucijski psiholozi veruju kako ples služi za privlačenje suprotnog pola i "zastrašivanje" suparnika. Žene vole muškarce koji plešu gornjim dijelom tijela jer to manifestuje njihovu snagu, a ples žena donjim delom tela signalizira njihovu plodnost.

Bijonse trenutno ima paž do ramena

Muškarce privlači način na koji pleše Bijonse

Za potrebe istraživanja znanstvenici su snimali volontere dok plešu kako bi otkrili razliku između "dobrih" i "loših" plesnih poteza. Nakon toga njihovi potezi su pretvoreni u bezličan 3D avatar, svojevrsne virtualne ljude, koji su prikazani na panelu kako bi se ocenilo koliko je ko dobar plesač. Korišćenje avatara osiguralo je usmeravanje pažnje na pokrete plesača, a ne na njihov fizički izgled ili neke druge činioce.
Doktor Nik Niv, docent psihologije koji je vodio istraživanje, kaže: "Prema našim saznanjima, ni jedna prethodna studija nije identifikovala specifične komponente pokreta koji mogu uticati na percepciju kvaliteta plesa. Korišćenjem kamere uspeli smo identifikovati plesne pokrete koji nas čine privlačnijima suprotnom spolu."
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP