Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MALO ČINJENICA

Žene žele da ovo radite njihovim grudima!

Autor: Vesti | 11.03.2014 - 11:30:00h | Komentara: 1

Muškarci obožavaju ženske grudi, a žene vole tu mušku opčinjenost. Još kada naiđu na muškarca koji zna čemu grudi sve mogu da posluže, njihovoj sreći nema kraja.

seks

Odlična igračka za pre, za vreme, a verovatno i posle seksa

Grudi su inače odlična ''igračka'' tokom predigre i seksa. Žene to odlično znaju, zato i očekuju od vas da budete inovativni i da im svašta radite. A ukoliko vas mašta baš i ne služi najbolje, mi smo tu da vam pomognemo. Evo šta sve možete da radite tim predivnim ženskim lopticama.
POZA OTPOZADI

Da, divno je gledati ženske grudi, ali ima nešto posebno uzbudljivo kad se muškarac bavi njima dok je iza partnerke. Za posebno uzbuđenje pokušajte ovo ispred ogledala.
KORISTITE JEZIK I USNE

Nećemo ulaziti u dublju psihoanalizu, ali činjenica je da devojke žele muška usta na svojim grudima. Žene koje to napaljuje neće imati ništa protiv da se njihov partner usnama i jezikom pozabavi bradavicama. Ali zapamtite, izbegavajte da radite to previše intenzivno. Važno je da posmatrate njenu reakciju i da jednostavno uočite šta joj se sviđa, a šta ne.
DIRAJTE IH PREKO GRUDNJAKA

Naravno da muškarci jedva čekaju da dodirnu gole grudi svoj partnerke, ali nije loše da malo odložite taj trenutak. Pre finalnog užitka, poželjno je da se muškarac posveti ženinim grudima dok su još u grudnjaku i to tako što će ih nežno trljajti rukama preko brushaltera. Jedno je istraživanje pokazalo da se oko 80 procenata žena jako uzbudi nakon stimulacije grudi i bradavica.

ZADIRKUJTE JE

Grudi su osetljive. To svi znaju. Ali, iako vapite za time da dodirnete i poljubite svaki milimetar grudi vaše partnerke, ponekad je manje više. Zadirkujte je, približite ruke njenim grudima i trljajte lagano bradavice, sasvim lagano, jedva ih dodirujući. To će je napaliti.

BUDITE GRUBI, ALI NE PREVIŠE
Ne napadajte njene grudi nikada! Ma koliko dolazili u iskušenje, suzdržite se. Zbog toga se žene neće osećati prijatno. Ali, malčice grublje tehnike neće škoditi. Posmatrajte reakciju partnerke, tako ćete najbolje znati šta, kako i koliko treba da radite.
POSVETITE SE BRADAVICAMA
Mnoge su žene izjavile da su neki muškarci njihove bradavice tretirali kao da su dugme za pozivanje lifta. To se ne radi. Ali mnoge žene uživaju prilikom nežne stimulacije bradavica. Ljubite ih, ližite, sisajte i nežno grickajte. Kombinacija svega po malo je najbolja.
I za kraj, jedno istraživanje je pokazalo da su veće grudi 24 odsto manje osetljive od manjih grudi, te da mogu podneti više stimulacije. Isto istraživanje je pokazalo da je najosetljiviji deo onaj oko bradavica. Ali opet, svaka je individualna i svaka ima drugačije preferencije. Na vama je da saznate šta želi vaša devojka.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Zloćko Vreme: 12.03.2014 00:13h

    Volim da lizem bradavice i da ih lagano grickam..

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP