Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

DNEVNIK JEDNE STARLETE: NADA ĐUKIĆ BLONDI

"Životna tečnost" je superhrana budućnosti!

Autor: Nada Đukić Blondi | 29.09.2013 - 12:05:00h | Komentara: 12

Dragi čitaoci, danas vam vaša Blondi govori o hrani koja inspiriše i daje snagu za lepši, bolji i senzualniji život svake lepe, uspešne i pametne žene. Svega onog čega se budala stidi, pametan promoviše. Bože oprosti, ali seks sa dobrim frajerima je najlepša stvar u životu.

Nada Đukić Blondi

Fruktoza, voda, vitamin C, limunska kiselina, enzimi, proteini, cink. Sve ove hranljive materije, u visokom koncentrovanom odnosu, imate u muškoj semenoj tečnosti, koja je savršena superhrana i vrhunska krema za negu lica svake savremene dame.
A posebno se obraćam vama, bilderima, umesto što gutate te veštačke proteine koji vas, samo naduvaju, bolje i vi pređite na ovu dragocenu "životnu tečnost".
Drage moje čitateljke ovo ne znači da bi oralna završnica tokom predigre ili na kraju seksualnog odnosa morala da bude obaveza. Međutim, ako već volite da uživate u jednom ovakvom iskustvu, znajte da ste u ogromnoj zdravstvenoj prednosti u odnosu na one koje to nikada ne čine, jer "životna tečnost" obogatiće vaše telesne i moždane ćelije a vaš alfa mužijak će pristati da bude rob vaših želja koliko god to poželite.

Pravi muškarac će vam ovu superhranu servirati toplu a od vaših senzualnih usana zavisi da li ćete je još podgrejati ili rashladiti. Sve u svemu ukus je bitan, a u pitanju je i to da li je ova superhrana, servirana kao glavno jelo, užina ili napitak. Kada bi svu mušku lepotu koju poseduje Srbija, stavili u jedan džinovski šejk, i tako mućkali i mešali, dobili bismo savršen muški nektar koji bismo mogli da izvezemo u EU. Ovaj nektar bio bi savršenstvo za piće mnogih evropskih dama, s obzirom da su mnoge zemlje u deficitu za ovom lekovitom super tečnošću. Njen kvalitetan sastav, mogao bi biti pretočen u energetski bogatu kremu, koja bi ulepšala lice svake super žene.

Nada Đukić Blondi

Lejdi Gaga planira da izbaci parfem koji će biti nešto specijalno, a kako je izjavila "mirisaće baš na spermu" ili ti "životnu tečnost"! Interesanto je da pevačica nije prva kojoj je to palo na pamet, jer je i modni dizajner Rad Hurani stavio spermu kao isnpirativan miris za potencijalni parfem. Svi oni imaju kreativne ideje ali ja imam konkretno iskustvo kako da Srbija dobije brutalno dobru i savršenu energetsku kremu od sperme, koja će u isto vreme da hrani, neguje i blista na licu svake žene.
Kako iscediti uspešno spermogene sastojke za vrhunsku kremu.
Kada osetite da je vaš, pastuv t.j. muškarac pri kraju, onda ubrzajte rad usnama do krajnika,a zatim kad proces uđe u finalnu fazu li ti fazu završnice, usporite i laganim radom jezika mazite njegov ponos, dok vaša usta i vaše lice ne postignu punu hidrataciju i emofilijantni sloj.
Većina muškaraca gutanje "životne tečnosti" smatra prihvaćanjem njihovog tela, njegovog ukusa i mirisa. Kada žena nakon ejakulacije proguta "životnu tečnost", muškarci to smatraju vrlo intimnim ugođajem, nakon čega se smatraju vrlo posebnima. Uz to, ovde se radi o dobrom završetku obrade jezikom. Naime, većina će muškaraca doživeti bolji orgazam ako, sekundu pre orgazma ne mora da vadi svoju muškost iz vaših usta. Zato drage moje gutajte i samo gutaje i ne dozvolite da vam, ni slučajno pluta.
Ljubi vas sve vaša Blondi!
Poslednji komentari
  • momazver Vreme: 29.09.2013 12:38h

    nekoliko cinjenica koje sp..musa nije navela. Kleopatra se kupala u toj zivotnoj tecnosti i bila vlasnica,dakle ima autorsko pravo, parfema od sperme. Kralj Pera je posle I svetskog rata u Francusku *izvezao* 2 000 srba,muskaraca,iz like i dinarskog gorja da bi francuzima vratili KVALITETNU DNKa u naciju.nije zaje,ancija. postoji ZVANICNI DOKUMENT,i zahvalnica Francuske na tome.potrazite je kod nas u muzeju/ako su bolje volje,pokazace vam. oko tehnike felacija u rada usana oko muskog polnog organa neznam nista,ali sudeci da su ruskinje osnovale skolu/sad nedavno..i vi ste to objavili/ izgleda da su odlucile da sve dobre frajere odvoje od homoseksualizma i ne samo ruskinje,vec /prave/ zene sveta,jer gejevi sveta masovno tvrde isto sto i blondisex sa dobrim frajerima je najbolja stvar u zivotu. BLONDI DA JA MAAAALO TEBE PROVERIM,A...

  • elko Vreme: 29.09.2013 12:44h

    Sta nam rade psihijatrijske ustanove, MUP, NUNS, UNS i sve nadlezne institucija ako su to uopste institucije, kada ovako nesto dobije mesto u javnosti ???!!

  • fragg Vreme: 29.09.2013 12:46h

    Otkud ona zna šta obogaćuje život lepe, uspešne i pametne žene? Ona nije ništa od toga.

  • seka Vreme: 29.09.2013 13:06h

    Jel ovoj pornicarki ovako masna faca od mazanja ovom super kremom za savremene zene...predlazem da kupi neki tonik, da joj malo ocisti ovu pusketinu koju izdaje za nos

  • nil Vreme: 29.09.2013 13:26h

    Sta sada svi kao prosipate neku pamet, pa ako ste toliko upuceni u teme o kojima pise nasa Blondi zasto ne uzmete I napisete bolji text... A ovi lazni moralisti I masno lice ovo ono mozete samo da joj pljunete pod prozor

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP