Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Saveti

MUŠKARCI OVO TREBA DA ZNAJU

Znaci pažnje na koje žene "odlepe"

Autor: Alo! | 29.01.2015 - 12:34:00h | Komentara: 4

Znaci pažnje nisu samo rezervisani za Dan zaljubljenih. Privrženost, ljubav i poštovanje trebalo bi da pokazujete 365 dana u godini. Otkrivamo vam šta to žene cene u muškom ponašanju, koji su to mali znaci pažnje koji im beskrajno mnogo znače.

Zaljubljen par

Zaljubljen par | Foto: Profimedia.rs

1. Očiste posle sebe
Bez obzira živite li zajedno ili ne žene cene muškarce koji su uredni i za kojima ne treba da čiste, piše zadovoljna.hr.
2. Govorite kako se osećate
Muškarcima se neretko "lepi etiketa" zatvorenih tipova kada je reč o emocijama. Ali,  niko ne može da čita misli i žene će jako ceniti muškarce koji znaju da pokažu emocije i koji su dovoljno otvoreni da ih podele sa njom.

3. Brzo odgovarajte na poruke
Muškarci koji brzo odgovaraju na poruke, i ne ostavljaju ženu da čeka, pokazuju da im je komunikacija sa njom prioritet,  i ako su u poslu. Ovaj gest će ženama izmamiti osmeh na licu.

4. Ne kritikujte njen odabir hrane i pića
U njegovoj konverzaciji ne postoje rečenice poput "Stvarno ćeš to da pojedeš?" "Stvarno to želiš da popiješ?" i ne zgražava se pred njenim izborom, kakav god bio.

5. Gledajte ono što ona voli da gleda
Možda ne marite za novu žensku hit seriju, ali poštujte njen izbor i čak sa njom i pogledajte pokoju epizodu. Žene će to da cene i sigurno će idući put svojim snažnijim polovinama dopustiti da biraju film.

6. Skuvaju ručak
Iako većina žena, ruku na srce, još uvek kuva više od muškaraca, sve veći broj muškaraca učestvuje u kuhinji i svoje partnerke neretko iznenade ručkom ili večerom u vlastitoj "režiji". Lep gest koji žene žele u što više repriza.

7. Izmasirajte je
Bez obzira da li je žena imala naporan dan ili ne masaža je lep gest koji će joj pomoći da se opusti, ali i pomoći da se još više fizički zbližite. Za ovo opuštanje ne treba vam baš nikakav izgovor.

8. Organizujte zajednički izlazak
Bez obzira koliko ste dugo u vezi, muškarci koji znaju da izvedu svoju dragu van bez ikakvog povoda, zaslužuju naklon. Svaka čast!

9. Što god da kupujete- uzimajte duplo
Frajer koji se digne po čašu vode i seti se da je donese i svojoj dragoj, kupuje novine i uzme ženski magazin za svoju lepšu polovinu, zaslužuje sve pohvale. Tip muškarca koji se nikada ne vraća praznih ruku, čak i ako se radi o činiji sa grickalicama dok gledate zajednički film je - neprocenjiv.

10. Pažljivo je saslušajte
Muškarcima nije u prirodi da arspravljaju o problemima, tek tako...Žena pak kada se žali, nekada samo želi da je saslušate, a ne da nužno nađete i rešenje.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 01.02.2015 01:39h

    ali kako da gledam malu nevestu?

  • esma Vreme: 03.02.2015 15:22h

    Ubedjena sam da zene samo odlepe kada osete ljubav,a mogu da se oseti ,kao i muskarci raznim gestovima u koje ne moraju da spadaju uobicajene navike.

  • esma Vreme: 03.02.2015 15:31h

    Setila sam se kasno a sigurna sam da je najbitniji ,da se nikada ne zaboravi slast poljupca i u svim situacijama.Svako moze da se preispita koji poljubac pamti,i nije uvek prvi,

  • Kirilov Vreme: 06.02.2015 19:37h

    Slusajte sad, ovde sve sto pise RADITE NAOPAKO.. ovo je tutorijal kako da izgubite devojku. PROVERENO

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP