Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

INTIMA HOLIVUDA

Detalji seksulanog života zvezda: Kluni doživeo orgazam sa šest godina!

Autor: net.hr | 11.11.2013 - 12:05:00h | Komentara: 0

Kad je privatni život u pitanju, većina slavnih osoba ćuti kao zalivena. Međutim, ima i onih koji više od svega vole da pričaju o svom seksualnom životu – i to detaljno.

Rasel Brend

Rasel Brend | Foto: facebook

Komičar Rasel Brend mnoge je šokirao nedavnim priznanjem. Prepričao je neobičnu epizodu sa strancem u WC-u jednog londonskog paba 2002. godine: "Masturbirao sam muškarcu u WC-u."
Pošto je šokirao svojim priznanjem, komičar je objasnio da je to uradio zbog snimanja dokumentarca na kojem je radio i koji se bavio istraživanjem društvenih tabua.
Rasel je i tokom veze s Keti Peri često u javnosti iznosio pikanterije iz kreveta, pa je jednom fanu na pitanje koliko je najviše uzastopnih orgazama doživeo odgovorio:
- Devet. Bilo je to u Dablinu i to tokom jednog poslepodneva. I ne, nisam bio ni na kakvim drogama. Naprotiv, posle takvog užitka imao sam jako puno energije.

Maraja Keri i Nik Kenon

Maraja Keri i Nik Kenon | Foto: Reuters

Ništa manje rečit, kad je seks u pitanju, nije ni Nik Kenon, suprug pevačke dive Maraje Keri. On je, naime, bez imalo ustručavanja otkrio da dok vodi ljubav sa svojom suprugom, najviše voli da sluša upravo njenu muziku. Osim toga, priznao je i da kad nje nema, voli da masturbira na njene pesme.

Iako su u braku više od 11 godina i imaju dvoje dece, Vil i Džejda Smit znaju kako da održe strast u spavaćoj sobi. Kako održavaju seksualni život zanimljivim, Džejda je pre dve godine otkrila za Redbook:

Džejda Pinket Smit i Vil Smit

Džejda Pinket Smit i Vil Smit | Foto: AP

- Budite nepredvidljivi... Zaskočite svog partnera u kući bivše devojke na žurci u kupatilu, u krevetu... Razmislite o mestima izvan kuće koja bi bila dobra za seks ili se jednostavno zaustavite pokraj ceste i obavite to na zadnjem sedištu auta. Ako vaš partner ima pristup kancelariji i van radnog vremena, iskoristite tu povlasticu i budite njegova sekretarica, a on vaš šef.

Glumac Majkl Daglas nikad nije skrivao oduševljenje time što je oženio mlađu Ketrin Zitu Džons. Naprotiv, često je to isticao u javnosti.

Posle šest   meseci ponovo  zajedno:  Majkl Daglas(69)  i Ketrin  Zita-Džons (44)

Majkl Daglas(69) i Ketrin Zita-Džons (44) | Foto: Reuters

- Bog blagoslovio Ketrin koja voli starije muškarce i neka medicinska poboljšanja, poput Viagre i Cialisa, koja su me u poslednje vreme učinila puno mlađim - izjavio je jednom slavni glumac.

Kontroverzni glumac Robert Dauni Džunior se jednom prilikom, ničim izazvan, raspričao o svom polnom organu. Tako je otkrio koliko je nekada voleo samozadovoljavanje:

- Bio sam kompulsivan, serijski masturbator. Svoj organ sam koristio za apsolutno sve što je vredelo.

Anđelina Džoli i Bred Pit

Anđelina Džoli i Bred Pit | Foto: FoNet

Jedna od najpoželjnijih glumica Holivuda Anđelina Džoli za svog Breda Pita uvek je imala samo reči hvale.

- Jako sam srećna s Bredom. On je pravi džentlmen, ali i pravi muškarac. Ima savršen balans, odličan je otac i jako inteligentan čovek. Trudnoća je odlična za seksualni život. Nekako vas učini maštovitom, pa je i seks puno zabavniji - ispričala je Anđelina u jednom od intervjua.

Još jedna lepotica koja nije skrivala istinu o hormonima u trudnoći i seksu je Džesika Simpson.

- Trenutno sam nezaustavljiva. I što je najbolje, orgazam je sada bolji nego pre - otkrila je za medije popularna plavuša u vreme prve trudnoće.

Sting

Sting | Foto: Zoran Ilić

I popularni muzičar Sting je dosta otvoren po pitanju seksa. Osim što u njemu uživa sa suprugom Trudi Sajler, voli i da priča o njemu.

- Moja supruga i ja igramo se pozorišnog seksa. Jako volim kad ona dobro izgleda, volim kad se oblači, a posebno volim kad se skida - rekao je Sting jednom prilikom za Harper's Bazaar.

Jedna od retkih gospođa koja u poodmaklim godinama razgovara o seksu je glumica Džejn Fonda. Tako je iskreno priznala da je trenutno njen seksualni život potpuno ispunjen.

- U 74. godini mi je seksualni život najbogatiji. Jedinu stvar koju još nikad nisam isprobala je intimnost. Definitivno bih to želela da probam dok sam živa - izjavila je Džejn za magazin Hello!.

Kluni i Stejsi

Kluni i Stejsi

Večni holivudski neženja, glumac Džordž Kluni nevinost je izgubio sa 16 godina, ali u intervjuu za Rolling Stone priznao je da je prvi orgazam doživeo puno ranije.

- Mislim da se moj prvi orgazam dogodio dok sam se penjao po užetu. Tada sam imao šest ili sedam godina. Koliko se sećam, ništa nije izašlo van, ali svi su elementi orgazma bili prisutni. Sećam se da sam skakao s jednog užeta na drugo i govorio: O, ovo je super osećaj!

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP