Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

A DA IH NE JURITE

Evo kako da odvučete frajera u krevet u novogodišnjoj noći!

Autor: Telegraf.rs | 31.12.2014 - 15:42:00h | Komentara: 2

U poslednjih pet godina stvari su se okrenule protiv devojaka. Muškarci su sada u ulozi "jurenih" a ne onih koji jure, mi na njih čekamo, mi strepimo da li će pozvati, da li im se dovoljno dopadamo, da li će nam reći da smo u vezi ili su, ipak, za neku "laganiju varijantu"...

Seksi guza Foto: Profimedia

Da li se ovo dogodilo zbog kvaziemancipacije i modernog doba u kom je seks postao bitan koliko i pranje šoljica, u kom se intima izlizala, a emocije i želja za bliskošću postale stvar podsmeha, ili se radi o tome da je, kako statistike pokazuju, žena gotovo duplo više nego muškaraca pa se otimamo, ne mogu da sudim.
Činjenica je da mi sada njih muvamo, i što pre to prihvatimo i napravimo strategiju, lakše ćemo im prići.
Ako u novogodišnjoj noći nemate nekoga koga biste poljubili u ponoć, ili želite da u novu godinu uđete dobrim seksom a niste sigurne kako nekog tipa da odvučete u krevet, evo saveta za koje verujem da će vam biti korisni.
SITUACIJA 1: Kućna žurka
Kako sve počinje? Lako. Problem male plate, neplaćene kirije, 5kg viška, bivšeg koji se oženio, drugarice koja vas je izdala, roditelja koji ne govore, bunde koju niste kupile, i svih sličnih problema koje vas muče redovnim danima – bacite u neki kontejner usput i na žurku dođite nasmejane, vesele i vedre. Osmeh otvara sva vrata.
Okupilo se oko 20, 30 ljudi, dosta njih ne znate. Skenirate po sobi, odmeravate žensku konkurenciju (da se ne lažemo, sve ovo radimo), pa muški plen. U masi nađete tačno onog s kojim želite i poljubac i krevet u ponoć.
Bitno je da ne budete napadne. Lagano se prošetajte po sobi, pozdravite sa svima koje znate, upoznajte sa onima koje ne znate, ali nikako nametljivo i očigledno. Želite da ga smuvate tako da on misli da on muva vas.
Poneki pogled, osmeh, usputni dodir. Ako vam ne priđe, priđite vi njemu, i kažite “Zar ti nisi onaj Markov drug?”/”Da ti nisi moj komšija?”/”Zar ti nisi Marijin brat?” … bilo šta što će otvoriti razgovor, nema konkretnog zaključka, i daje slobodu razgovoru da otpočne.
Ako se dalje upusti u konverzaciju, znači da mu se dopadate i dalje je sve lako. U nekom trenutku uslediće poljubac, pa ako se tu pojavi varnica, gledajte da uđete u prvu praznu sobu s ključem! Zapamtite, samopouzdanje je jako privlačno, ali biti napadna je vrlo odbojno. Ako primetite da ga ne zanimate, ima još ribe u moru!
SITUACIJA 2: Izlazak
U suštini, o kojem god tipu izlaska da se radi, za ženu je najbitnije da ne bude napadna i agresivna jer to u muškarcu izazva gađenje. Isti je slučaj i sa ženama – da li vas zaista privlače tipovi koji vas napadaju, spopadaju, smaraju? Naravno da ne.
Elem, u izlasku je sve mnogo lakše jer nema nužno toliko taktiziranja. Plus, novogodišnja noć je pa su svi otvoreniji za komunikaciju i upoznavanje. Đuska se, svi piju, skaču, kože se dodiruju – i pre nego što ste i svesne, njegova ruka je oko vašeg struka i igrate pripijeni.
Dok se to ne desi – pogled preko ramena, osmeh, namig i zabačena kosa će ga i te kako zainteresovati! Kada odlučite da je vreme da se odvojite od društva i da ostanete nasamo s njim, jedno “Hoću da budem s tobom nasamo” ili “Hajde da pobegnemo odavde” je siguran ulaz. Seks može dalje da se odvija kod njega, kod vas ili na nekom trećem mestu poput hotela/wc-a kluba/ostave u klubu/napolju, itd. Uvek imajte kondom!
SITUACIJA 3: Putovanje
Ako ste se za proslavu ove Nove godine uputile u inostranstvo za doček, onda budite gotovo sigurne da će pasti i neki seks. Stranci su, za razliku od Srba, daleko otvoreniji za komunikaciju, nisu ustegnuti, ne femkaju se nego idu za onim što žele. Takođe, na žene koje prilaze muškarcima ne gledaju s nipodaštavnjem kako to rade Balkanci, tako da, opustite se i uživajte!
Dovoljno je da znate engleski (koliko, toliko) i da upotrebite svoju istočno-evropsku lepotu i šarm. Stranci obožavaju naš “tvrđi” akcenat, pa očekujte da će potpuno pasti na vas. Priđite mu tako što ga pitate za pravac (naravno, držaćete kartu) ili veselo zamolite da vam predloži dobar bar. Kada to uradi, pitajte ga da vam se pridruži. Posle toga, možete da ga zamolite i da vam bude vodič.
Stvari će se razvijati svojim tokom i nemojte biti iznenađene kada vam predloži da odete do njega. Možete to isto uraditi i vi, pa u osmehu, i na svom slatkom engleskom reći nešto tipa “You know, I don’t really plan on staying here for too long, but I would use some fun… with you“. Ponovo, pravilo je da nosite kondom sa sobom.
SITUACIJA 4: Napijete ga
Dakle, napijete ga. Ali ne previše (svi znamo zašto). To je to. Mada, ne znam da li je ovo ikada ijedna žena uradila. Ako i nije, bićete jedna od prvih, definitivno!
Uživajte u novogodišnjoj noći i ne zaboravite da obučete izazovan veš – ipak, biće akcije! I, naravno, javite nam da li ste bile uspešne u lovu!
Poslednji komentari
  • Nesa Madjar Vreme: 31.12.2014 19:29h

    U kojoj li bajci to ovako ide...

  • Elena Vreme: 05.01.2015 11:18h

    Ha,ha,ha...Ovo je za totalne promašaje od devojaka!Ja sam imala najlepši doček Nove godine!Sex je počeo pola sata pre ponoći,a završio se oko 1,u novoj 2015.god.!!!Nema boljeg dočeka,verujte!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP