Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

VREDI PROČITATI

Evo kako da otkrijete da li ona glumi orgazam?

Autor: Dnevno.rs | 15.01.2014 - 13:06:00h | Komentara: 2

Vrlo malo se zna o ženskom orgazmu, a muškarci neretko ostaju zbunjeni i nesigurni. Dodatno ih plaši žensko glumljenje orgazma. Međutim, postoje znakovi koji otkrivaju da li je vaša partnerka zaista osetila seksualni užitak.

 Večiti muški strah je da li su uspešno zadovoljili partnerku. Glumljenje orgazma česta je tema rasprava koja u muškarcima izaziva nesigurnost, ali postoje određeni fizički znakovi orgazma koje nijedna žena, ma koliko bila dobra glumica, ne može da odglumi.

seks 11

 Kako tvrde stručnjaci, pojavu orgazma uvek prati pravilan, ali ubrzan rad srca, uzdasi ili stenjanje sa kojim treba biti oprezan jer žene znaju poprilično dobro da odglume.

Znojavo telo i vlažna kosa su isto tako jedan od pokazatelja da je vaša partnerka stvarno uživala u igri ispod pokrivača, a vašem uverenju može pomoći i izraz njenog lica koji bi trebao da bude znatno drugačiji od onoga kada pijete kafu.
Prilikom doživljavanja orgazma nekim ženama se blago zarumene obrazi ili čak nos, a dobar pokazatelj su i suzne i vlažne oči koje će vam pokazati da je stvarno uživala.
Umor, otežano disanje posle seksa i miran i dubok san sigurni su znaci da je vaša partnerka zaista uživala i da je vaša prezentacija seksualnih veština u spavaćoj sobi i više nego uspela.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • co21 Vreme: 16.01.2014 02:01h

    pa ima jos jedna stvarcica, a zene mogu da potvrde...ako je dozivela onaj pravi orgazam i muskarac je odmah posle prstom dodirne po klitorisu, trebalo bi da ima prilicno neprijatan osecaj i to naravno nagovesti muskarcu da ipak skloni prst. mada i to moze da se odglumi ali eto moze ta provera mozda moze da prodje kod onih koje su manje iskusne ;)

  • ja Vreme: 19.01.2014 04:28h

    ako ste u prilici da joj dodirujete anus, kod stvarnog orgazma,on će imati kontrakcije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP