Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

MOŽDA JE TAČNO

Evo kako da znate da li je neka cica udavača!

Autor: portaloko.hr | 09.05.2014 - 20:57:00h | Komentara: 0

U većini slučajeva, žene su te koje uvek nalaze i najsitnije mane svom mojim muškarcima, ali šta je sa njima? Verovale ili ne, i oni to rade. Svaki muškarac u glavi ima listu koje osobine je potrebno da ima Gospođa Savršena.

Ako 41-godišnji muškarac s kojim ste u vezi posle šest godina još nije za  brak, ostavite ga!

Muškarci - nekada neće u brak godinama, a onda se ožene preko noći | Foto: Shutterstock

 Muškarci su veoma čudna i misteriozna bića i teško je razumeti ih. U stanju su da budu u dugogodišnjoj vezi, a da nema ni govora o venčanju. Oni će isto tako preko noći odlučiti da ožene neku devojku bez obzira što je znaju par nedelja. Šta mislite, zbog čega je to tako? Pročitajte ovih par saveta i saznaćete.

Uzbudljiva i angažovana

Ona uspeva kod muškarca da izazove mešavinu iščekivanja i neizvesnosti, a na kraju će ga uvek iznenaditi. Spontana je, nepredvidiva i svom partneru se u potpunosti otkriva. Njen život nikada nije statičan i uvek se trudi da opovrgne mit o bračnoj monotoniji.

Voli seks

Ništa neobično, devojka koja uživa u slatkoj borbi između nogu, uvek će imati dobar društveni život. Ukoliko se tokom seksa emotivno poveže sa partnerom, ona od dobre devojke postaje devojka za udaju. Nikada neće odustati od strasti i uvek će se truditi da ispuni vruće snove svog partnera.

Partner joj ne predstavlja sve u životu

Iako muškarcu prija kada je centar sveta u ženinom životu, mnogo više ga privlači devojka koja će uz njega, delom, ostati nezavisna.

Svesna je koliko joj partner znači

Muškarci prosto obožavaju kada im žena otkrije svoju nežnu stranu i pokažu da će uvek biti tu za njega. I pored toga, nema potrebe da mu izigravate mamu i o svemu brinete, dovoljno je da sitnim znakovima pokažete da se u svakoj situaciji može osloniti na vas.

Želi najbolje za njega

Pripadnici jačeg pola ne vole kada im devojke neprestano zvocaju. Oni će ceniti vaše pokušaje da im pomognete u ostvarivanju njihovih ciljeva, čak i kada to zahteva nešto oštriji razgovor. Muškarci su prosto oduševljeni devojkama koje će ih ohrabriti da srede život i reše svoje probleme.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP