Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

AKO STE SE IKADA PITALI

Evo odgovora na pitanje zašto se žene zabavljaju sa starijim muškarcima

Autor: B92 | 19.08.2014 - 13:24:00h | Komentara: 0

Ako ste se pitali zbog čega bi iko izabrao muškarca u četrdesetim umesto onog od 25 godina, koji je u punoj snazi, zaboravljate nekoliko bitnih stvari.

Kristal Heris i Hju Hefner

Kristal Heris i Hju Hefner | Foto: Twitter

Razlike između partnera s godinama kao da se povećavaju, a nije neobično videti ženu i do 20 godina mlađu od partnera, ali i obrnuto. Pre nego što se okrenete predrasudama, setite se kako svaka veza ima svoje prednosti i nedostatke, pa tako i veza s mnogo starijim muškarcem.
Evo koji su razlozi zašto se neke žene odlučuju za vezu sa starijim muškarcem:
Imaju više seksualnog iskustva
Iako su mlađi muškarci spremniji na seks, koga još briga za kvantitet? Kvalitet je na ceni. Stariji muškarci definitivno imaju više utakmica u nogama i znaju neki potez ili trik koji mlađi momci jednostavno još nisu naučili.

kk

Foto: Shutterstock

Opušteniji su
Znaju da uživaju u trenucima, smirenije uživaju u životu. Zamislite koliko energetskih pića morate da popijete da biste mogli pratiti razuzdanog 25-godišnjeg dečka na žurkama. I sa starijim tipom možete na žurke, ali nešto smirenije i umerenije.
Imaju životno iskustvo
Jedna od najvećih prednosti zabavljanja sa starijim muškarcem jeste njegovo životno iskustvo. Naučio je lekcije, smireniji je, ne uzrujava se zbog nepotrebnih stvari.

hh

Foto: Shutterstock

 
Razmaziće vas
Mlađi muškarci su tako slatki, ali u većini slučajeva nemaju pojma kako da razmaze ženu. Možda zato što su u svom svetu i brinu svoje brige. Stariji muškarac držaće vas kao princezu. Setiće se da vam donese nešto s putovanja, jer već ima svest o tome da žene vole male znakove pažnje; kupiće vam cveće iz istih razloga. Jednostavno znaju.
Obično su spremni na dužu vezu
Odlična stvar sa starijim muškarcima je ta da su uglavnom spremniji na ozbiljnu vezu. Spremniji su da se skrase, a uostalom možda su i u godinama kada nemaju snage da se zezaju celu noć i da prilaze svaki dan drugoj. Jednostavno ne moraju da se dokazuju.
Obično su situirani i imaju novca
Iako to ne želimo da priznamo, lepo je kad muškarac može da priušti više od šolje kafe i hamburgera. Mlađi su obično neobezbeđeni, dok bi oni u godinama ipak trebalo da znaju bolje da barataju novcem, pa ćete moći zajedno da uživate u nekim luksuznijim stvarima.
No da ne bi bilo zabune, karakter i odgovornost ne moraju se nužno vezati za godine. Mnogo je odraslih, a nezrelih muškaraca i mladih muškaraca s velikim životnim iskustvom, odgovornošću i znanjem.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP