Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

OPA!

Evo šta vas odaje da ste upravo imali seks!

Autor: Hot.hr | 15.01.2014 - 14:51:00h | Komentara: 0

Da li ste znali da po načinu na koji hodate ulicom ili kancelarijom neko može da ustanovi da ste imali seks? Nučnici su došli do saznanja da vaginalni orgazam izaziva uočljive promene u načinu na koji žena hoda. Ali to nije sve...

U jednom od brojnih istraživanja, iskusni seksolozi su s tačnošću od 81 odsto znali koja je žena imala orgazam po načinu na koji hoda.
Ali to nije jedini znak koji otkriva da je neka žena upravo doživela orgazam.
 
"Oživljeni" krvotok
Postoji opravdan razlog zašto je nakon seksa neko crveniji u licu i zašto na licu ima onaj sjaj zbog kojeg izgleda blistavije nego inače – veći protok krvi! Osim toga, žena koja je upravo imala seks i doživela orgazam zrači na poseban način, a to ne može da promakne stručnom oku.

seks 10

 Onaj poseban izraz lica

Znate onaj poseban izraz lica koji odaje zadovoljstvo i sreću? E takav izraz na licu ima žena koja je upravo vodila ljubav. Ima tajnu zbog koje će ostatak dana proživeti s osećajem ispunjenosti. Jer niko nije tako srećan kao neko ko je upravo imao seks sa srećnim završetkom!

Materijalni dokazi

Postoji mogućnost da nakon seksa na vama ostanu i tragovi, materijalni dokaz, pogotovo ako niste koristili zaštitu. To baš i nije lep način da neko sazna da ste upravo imali seks. Možda vam ovo zvuči suludo, ali sve je moguće ako ne pripazite.

Ništa mi neće pokvariti ovaj dan

Neverovatno dobro i pozitivno raspoloženje takođe je znak koji odaje osobu koja je upravo imala seks i doživela vrhunac. Nakon seksa u telu se oslobađa endorfin, što dodatno utiče na nečije raspoloženje. To su oni trenuci kad ste tako dobro raspoloženi da vam se čini da vam ništa ne može pokvariti dan.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP