Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ŠOKANTNA ISTINA

Evo zašto se neki ljudi zauvek odreknu seksa!

Autor: Cosmopolitan.rs | 06.03.2014 - 09:20:00h | Komentara: 3

Zvuči neverovatno, ali se dešava češće nego što biste pretpostavili…

seks 5

Čak 25 odsto parova će u potpunosti odreći seksa kada dobije dete!
Razumljivo je u potpunosti da su posle rođenja deteta prioriteti potpuno drugačiji i da roditelji (a naročito majke) uglavnom razmišljaju o stvarima kao što su pelene, dojenje, besane noći, grčevi i slično. Da, naravno da to nije vreme kada se žene osećaju naročito seksepilno i zainteresovao za seks, ali ipak, iznenađuje podatak da će kod jednog od četiri para ovakvo stanje potrajati… ovaj, zauvek!
Seks, kako si izjavili roditelji koji su učestvovali u istraživanju, često postane tabu tema. Ono što nas je posebno šokiralo jeste podatak da jedan od pet muškaraca priznajte da vrlo teško može da zamisli i poželi seks sa partnerkom, nakon rođenja deteta!? Kao sa smo ušli u Zonu sumraka!
Istraživanje kompanije Kegel8 pokazuje da veliki procenat žena počinje da oseća teskobu pri pomisli na seks, pošto postanu majke. Oko 40 odsto muškaraca i žena strahuje da seks neće biti isti kao pre, što u njima izaziva nelagodne emocije i otpor prema vođenju ljubavi.
- Prvi seks nakon rođenja deteta je vrlo teška tema za mnoge roditelje. Muškarci ne žele da vrše pritisak na žene, a novopečene mame nisu spremne. Jedino moguće rešenje za to jeste iskrena i otvorena komunikacija – savetuje ekspert za veze Džejn Vejk.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • mojkovcanin Vreme: 06.03.2014 16:41h

    glupost

  • vera Vreme: 06.03.2014 19:26h

    ali se ne odreknu seksa van braka,,i mame i tate,,

  • zlatko Vreme: 07.03.2014 13:19h

    danas a i u prošlosti seks je nešto što je u javnosti nemoralno nastrano jednostavno rečeno seks je nešto najgore a na tv danonoćno se puštaju filmovi sa klanjem ubijanjem raznoraznim maltretiranjem mi sami sebe lagano uništavamo omladini namećemo holivudske akcione filmove učimo ih kako da postanu odlični kriminalci prevejani prevaranti ako neko od današnje omladine ne uradi nešto on je iz starta p... pozovu ga na pijanku da ne bi ispao p... on mora da se napije pozovu ga na djoint ako ne proba opet je p... i kakav seks posle alkohola i droge može da bude ako se zaljubi kojim slučajem e tu je tek najveća p... ispao pozdrav redakciji alo najbolji ste

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP