Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

VALJAN RAZLOG

Evo zašto seks na prvom sastanku baš i nije dobra ideja!

Autor: net.hr | 28.10.2013 - 09:54:00h | Komentara: 0

Kad je pravo vreme za prvi seks s partnerom? Posle sedam, deset, mesec dana ili je potpuno u redu uskočiti u krevet već na prvom sastanku?

seks

Seksu na prvom sastanku su skloniji manje obrazovani muškarci

Kad odu na prvi sastanak, neki muškarci će razmišljati o tome da li je devojka prava za njih, da li bi se između njih mogla razviti ljubav, ali ima i onih kojima će se u glavi motati samo jedno pitanje: "Da li če mi se posrećiti večeras?"
Mnogima se, izgleda, posreći. Istraživanja sprovedena na Fakultetu u Teksasu pokazala su da čak 20 odsto mladih muškaraca u Americi ostvari seksualni odnos već na prvom sastanku. Međutim, statistika je pokazala da je tih 20 odsto muškaraca manje obrazovano i da sebe smatraju privlačnijima od prosečnog muškarca starog između 18 i 23 godine.
Jednostavnije rečeno, posle sprovedenog istraživanja, naučnici su došli do zaključka da manje inteligentni i pomalo arogantni muškarci daju prednost seksu na prvom sastanku u odnosu na ozbiljnu vezu.

Prema ovom istraživanju, ima i onih muškaraca koji misle da je "akcija" na prvom spoju prečica na putu da osvoje devojku i s njom nastave vezu. Međutim, profesor psihologije Dejvid Bras tvrdi da što je muškarac imao više seksualnih partnerki, to su veće šanse da će ga neka devojka prestati da ga zanima nakon prvog sastanka.

Ipak, mnogi o seksu na prvom sastanku govore kao o zabavi i tvrde da će se jednog dana "skrasiti". Naučnici smatraju da su muškarci koji uglavnom imaju polni odnos s devojkom na prvom sastanku skloniji tome da u nekoj budućoj i ozbiljnoj vezi varaju.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP