Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

ZATEKLO IH KAD JE NAJNEZGODNIJE

I digne mi se u najgorem trenutku...

Autor: Kosmopoliten | 24.09.2013 - 10:54:00h | Komentara: 0

Sasvim je uobičajeno da muškarac i nekoliko puta tokom dana dobije erekciju. Ponekad ih i same zatekne, pogotovo ako se dogodi u nekom nezgodnom trenutku.

muški torzo

Kosmopolitan je nagovorio dečke da im ispričaju u kojim im situacijama baš i nije bilo drago što su se uzbudili.

U doktorovoj ordinaciji

“Na testisima su mi se pojavile izraženi kapilari, što me malo zabrinulo, pa sam odlučio da odem svojoj doktorki opšte prakse. Bilo mi je neugodno da kažem o čemu je reč pa sam izmislio grip, a onda, dok mi je gledala grlo, skupljao hrabrost da je zamolim da baci oko i na moje testise.
"Nema problema, samo lezite na sto", odgovorila je doktorka i već je sledećeg minuta u rukavicama pomerala moj penis da bolje vidi testise. I tad se dogodilo. Moj se penis iznenada probudio iz sna i počeo penjati prema plafonu. Ne do kraja, već onako, napola. Doktorka se pravila da se ništa ne događa, iako sam imao osećaj da je njoj bilo neugodnije nego meni. Okej, možda nije pomoglo ni to što sam joj, kad me pogledala, namignuo - tvrdi Marko (28)

Na poslovnom sastanku

"Dogovarali smo poslovni projekt s novim klijentom, u čije ime je u našu firmu došla seksi plavuša u uskom poslovnom kostimu. Uopšte se nisam mogao koncentrisati na to šta govori, a onda odjednom, hop, eto i erekcije! Sedeo sam pa niko nije mogao primetiti i sve bi bilo okej da me šef nije zamolio da im predstavim projekt ispred panoa s nekim analizama podataka. Srećom, imao sam papir formata A4 na stolu, koji sam zgrabio i cijelo vrijeme držao na preponama." - kaže Ivan (35)

U kancelariji

"Radim od sedam i često na posao dolazim neispavan jer sam prethodnu veče zabavljao u gradu, a iz nekog razloga kad sam neispavan, dobijem erekciju. I šta da radim – obučem šire pantalone i čekam da prođe - Saša (29)

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP