Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

DESET JE KRAJNJI BROJ

Koliko partnera nas čini promiskuitetnim?

Autor: mondo.rs | 24.04.2013 - 16:02:00h | Komentara: 0

Muškarci i žene najradije ne bi želeli da je njihov partner imao više od deset seksualnih veza, a ako jeste, bolje je da za to ne saznaju.

d

Tanka je linija između neiskusne devojke i drolje... | Foto: Shutterstock

Veliko istraživanje s oko 1.000 ispitanika pokazalo je da broj partnera ne sme prelaziti deset jer bi vas novi partner mogao doživeti kao promiskuitetnu osobu.

Ako ste, pak, spavali s manje od 10 ljudi, smatraće vas neiskusnom. S brojem deset ste u idealnoj sredini - niti ste prevrući niti prehladni.
U istraživanju koje je objavio portal za upoznavanje, čak 50 odsto ispitanica je odgovorilo da bi im najviše odgovaralo da je njihov partner imao 10 seksualnih veza. Isti odgovor je dalo i 46 odsto muškaraca.
Oko 11 odsto žena reklo je da se idealna brojka kreće između 10 i 30, a istu brojku želi čuti 10 procenata muškaraca. Samo tri odsto ispitanika bilo bi zadovoljno s partnerom koji je imao polne odnose s više od 30 ljudi.
Ispitanici su takođe odgovarali na pitanje da li uopše žele da saznaju s koliko je osoba njihov trenutni partner u prošlosti bio intiman.
Oko 35 odsto žena odgovorilo je kako žele potpunu istinu, a njih 65 procenata reklo je kako tu brojku radije nikada ne bi saznale.
Muškarci u velikom procentu ne žele da znju s koliko je partnera njihova izabranica bila pre nego što je upoznala njih. Tako njih 70 odsto želi da ta brojka nikada ne stigne do njihovih ušiju, dok bi njih 30 odsto rado saznalo s kim je sve bila u prošlosti.
Istraživanje je pokazalo kako muškarci imaju niži prag tolerancije kada je u pitanju promiskuitet. Velika većina njih ne želi ženu koja je preiskusna na tom području.
Sa druge strane, oni sami se vole hvaliti brojem, a nekad i “prenaduvavati” cifru.

Mik Džeger

Priznao da je promiskuitetan: Mik Džeger | Foto: AP

Tako je Mik Džeger jednom prilikom rekao da je spavao s čak 4.000 žena. Ipak, definitivni rekorder je poznati holivudski zavodnik Voren Biti koji tvrdi da je spavao s oko 12.000 žena.
Mladi glumac Rasel Brand nedavno se pohvalio da je na vrhuncu svoje promiskuitetnosti spavao s tri žene dnevno. Poznate ženske ličnosti, koliko god otvorene bile, o ovoj brojci su ipak retko govorile u javnosti.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP