Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

OBOREN REKORD U VRNJAČKOJ BANJI

Ljubili se 101 minut!

Autor: Tanjug | 14.02.2015 - 18:14:00h | Komentara: 0

Pred velikim brojem posmatrača i po predivnom vremenu za ovo doba godine, u Vrnjačkoj Banji, sedmi put je održano takmičenje u najdužem poljupcu.

Najduži poljubac

Najduži poljubac | Foto: Tanjug/Saša Petrović

Ljubav je bila u vazduhu, a poljupci su "prštali" na sve strane. Dokle god je pogled dopirao, zaljubljeni parovi, u zagrljaju, trudili su se da osvoje vredne nagrade za najduži poljubac i najstariji i najatraktivniji par.


Pobednici u kategoriji najduži poljubac su Irena Alurac i Djordje Božić iz Kruševca, koji su treću godinu za redom pobednici u takmičenju za najduži poljubac.


Želeli smo da po treći put pobedimo na ovom takmičenju i u tome smo uspeli, kaže Irena, koja je sa svojim partnerom Đorđem, postavila i novi rekord koji je sada 101 minut. Inače Irena i Djordje su pobedili 2013. i 2014. godine, a na Mostu ljubavi se takmiče ukupno peti put.

U kategoriji najatraktivniji par, pobedili su Marija Nikolov i Đorđe Jeftić iz Kraljeva, dok je najudaljeniji par Valentina i Nebojša Lazić, došao iz Stare Pazove, a to je ujedno i najstariji par sa 52 godine.

Vredne nagrade, mobilni telefoni, velnes vikendi, svarovski nakit, intimno rublje, privukle su do sada najveći broj parova, ukupno ih je bilo 19.

Goran Karavesović iz Turističke organizacije Vrnjačke Banje, rekao je cela priča pokrenuta u znak sećanja na Desanku Maksimović i njenu ljubav prema Vrnjačkoj Banji.

Najvažnije za nas organizatore je da je oboren rekord u dužini trajanja poljupca. Drago mi je što je bilo ovoliko interesovanje kako medija tako i posetilaca i nadam se da će sledeće godine, poljubac trajati jos duže, kaže Karavesović.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP