Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

REKORDERI

Mladi bračni par isprobao 400 poza iz Kamasutre

Autor: Blic | 07.08.2013 - 14:48:00h | Komentara: 0

Emili Hilej (25) i njen dečko Kris Eltringem (21) iz Birmingema pronašli su zanimljiv način da osveže svoj sekusualni život. Uz pomoć interaktivnog 3D vodiča hrabro su se upustili u svet Kamasutre. Uz pomoć “Ajpeda” i internet aplikacije

Emili i Kris ovladali su i najsloženijim Kamasutra pozama. Emili, koja iz prethodne veze ima četvorogodišnje dete, i Kris su započeli vezu 2011. godine. Ipak, i pored slaganja, strast između njih dvoje je ubrzo počela da prestaje, pa su nastali prvi problemi na seksualnom planu. Rešenje je pronađeno u tehnologiji i Kamasutra savetima, koji su doveli do toga da su Kris i Emili postali “opsednuti “ isprobavanjem novih stvari u seksu i to svakodnevno.

Emili Hilej i Kris Eltringem

Emili Hilej i Kris Eltringem | Foto: Tviter

- Zaista nam je lako da probamo nove poze, ekran može da se okrene za 360 stepeni i da se pogleda svaka od njih. Ponekad je potrebno i malo lukavstva da zauzmete novu pozu. Ali na ovaj način mi tačno znamo kako da legnemo, stojimo ili klečimo - objasnila je Emili.

Sve je krenulo od kupovine knjige o Kamasutra koja je sadržala 365 poza. Nakon što su sve poze isprobali, potražili su dodatni način da zadovolje svoje seksualne apetite. Nabavili su interaktivni program koji je sadržao dodatnih 69 položaja.

f

Strast povezana sa kamasutrom, čist pogodak. | Foto: Shutterstock

- Udarila sam toliko puta glavu, Kris je padao sa kreveta, sa stolica, čak i iz automobila, ali sve je to bilo zabavno. Smejali smo se i razgovarali, sve je to deo kada probate nešto novo u seksu - ispričala je Emili.

Proizvođači internet aplikacije o Kamasutri objasnili su da su njome hteli da pomalo zahtevne poze u seku približe ljudima i da ih učine izvodljivijim. Sudeći prema Emili i Krisu uspeli su u tome.
 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP