Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

GENI SU KRIVI

Muškarci varaju zbog jačeg seksualnog nagona!

Autor: Ekipa Alo! | 30.09.2013 - 10:19:00h | Komentara: 2

Pripadnike jačeg pola intenzivniji nagon tera na varanje, ipak oni baš kao i žene imaju jednaku moć kontrole potisnuti ih, samo im je potrebna veća samokontrola.

U pola sata seksi igrica možete potrošiti 144 kalorije

Razlog zašto su muškarci skloniji ljubavnim aferama više nego žene krije se u njihovim genima, pokazalo je istraživanje američkog Univerziteta Teksas. Za njihovo varanje nije kriv manjak kontrole, već puno jači seksualni nagon, piše Daily Mail.
Naučnici su ispitanicima u studiji pokazali fotografije pripadnika suprotnog pola sa natpisima "dobro za vas" i "loše za vas".
Muškarci su za razliku od žena puno teže odoleli potencijalnim partnerima bez obzira na natpis. Pripadnike jačeg pola intenzivniji nagon "tera" na varanje, ipak oni baš kao i žene imaju jednaku moć kontrole potisnuti ih. Međutim, kako su ti impulsi jači nego kod žena potrebna je veća samokontrola, potvrdila je studija.
- I muškarci baš kao i žene imaju samokontrolu, ipak ako se opuste samo na trenutak njihovi nagoni mogu prevladati zato što su puno jači nego kod pripadnica lepšeg spola - istakao je voditelj istraživanja Pol Istvik.
Poslednji komentari
  • zeljka Vreme: 30.09.2013 14:10h

    I muskarci i zene varaju iz istih razloga,a to je najceste potraga za srecom koju misle da tako mogu da dastignu a ustvari sve se uglavnom svede na puko trenutno zadovoljenje,najcesce..A pravi razlog lezi u nedostatku onoga sto daje smisao i seksu i zivotu uopste ,onoga sto mnogi ne prepoznaju i ne daju pravo ime,a oni povrsniji karakterisu kao ?"ljubav su izmislile fukare ,da bi dosle do seksa".Znaci ,nemojte vredjati inteligenciju jaceg pola i sve ih svrstavati u primitivce zeljne samo najnizih strasti.Jer pravi muskarci ,mozda ,i vise znaju da vole i da uzivaju u iskrenim i cistim emocijamo koje sa seksom daju sasvim izuzetan osecaj srece i dusevnog mira.

  • Nagon Vreme: 30.09.2013 18:30h

    Ha ha ha "zbog jačeg seksualnog nagona". Ja imam taj nagon po dva tri puta dnevno i nikada nisam prevario nijednu devojku (ne znam kako bih posle toga mogao da je pogledam u oči)

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP