Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

NAJVAŽNIJA LEKCIJA:

Naučite ovo o seksu, za ostalo ćete lako...

Autor: A.O. | 15.06.2014 - 18:08:00h | Komentara: 0

Postoji mnoštvo lekcija koje muškarci navodo treba da savladaju ne bi li postali dobri ljubavnici, a zapravo postoji jedna jedina stvar koja je bitna u krevetu. Sve ostalo vremenom dođe samo.

Seks krevet parovi ljubav Foto: Profimedia

Ilustracija / Foto: Profimedia

Možda ste mislili da morate da znate hiljadu i jedan trik kako biste zadovoljili svoju dragu, ali zapravo postoji jedna jedina stvar koju treba da savladate ne bi li ste joj priuštili dobar orgazam. Veliki pritisak kojem su frajeri svakodnevno izloženi kada su seks-lekcije u pitanju često zna da pređe granice dobrog ukusa, a zapravo nikako da se nađe neko ko će da im objasni da je jedna stvar najvažnija, sve ostalo se uči vremenom, prenosi Telegraf.
Ono što u startu treba da savladate kako bi vaša draga bila srećna je odlaganje orgazma, odnosno prevremene ejakulacije. Mnogi frajeri često ne uspevaju u tome, zbog čega žene ostaju nezadovoljene, što vam svakako ne ide na ruku. Vaše je da ženu napalite, dobro zabavite, dovedete do vrhunca pa tek onda svršite.
Tek onda kada savladate ovu tehniku, moći ćete za sebe da kažete da ste dobar ljubavnik. U suprtnom, sebičluk u krevetu može jedino da se završi neslavno - prevarom ili čak razvodom ili raskidom. Zato vodite računa da vaša žena bude srećna u seksu, ipak to muškarcu prosto mora da bude na prvo mesto, pre njegovog zadovoljstva i burnog orgazma.
Tehnika se zapravo savladava na vrlo jednostavan način. Ne postoji preterana filozofija osim toga da kada osetite da ste blizu vrhunca, zastanite na tren sa akcijom, a potom nastavite. I naravno, vodite računa da u hodu saznate sve moguće afinitete, skrivene želje i fantazije koje kruže glavom vaše nežnije polovine.
I naravno, ne zaboravite, predigra je obavezna!

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP