Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

OTKRIVENO

Naučnici definisali seks kraći od tri minuta

Autor: hot.net.hr | 28.05.2014 - 11:16:00h | Komentara: 2

Stručnjaci iz celog sveta su, verovali ili ne, prvi put definisali dužinu trajanja seksa kod muškaraca koji imaju problema s prevremenom ejakulacijom.

par

Sekundarna prevremena ejakulacija, tj. ona koja se pojavila nakon određenog vremena u seksualnom životu muškarca koji do tada nije imao problema, traje manje od tri minuta, dokazala su istraživanja, a objavili stručnjaci.

Muškarci i seks

Svakom može da se desi | Foto: Profimedia

Kod primarne prevremene ejakulacije ili one kod koje muškarac ima problem onoliko dugo koliko je seksualno aktivan, traje do jednog minuta.
Nova definicija sekundarne prevremene ejakulacije odnosi se na seksualni odnos koji rezultira frustracijom i kasnijim izbegavanjem intimnosti.

seks

Psiholog Dr. Džern smatra da su dosadašnji kriterijumi za dijagnozu primarne prevremene ejakulacije bili toliko strogi da je retko koji muškarac s erektilnom disfunkcijom mogao dobiti upravo tu dijagnozu.

seks sex

Profesor Stenli E. Altof smatra da su ranije definicije bile bazirane više na mišljenjima stručnjaka, a manje na dokazima.


"Sa novom definicijom, koja je bazirana na dokazima, prevremena ejakulacija sada će se tretirati kao pravo stanje, a ne kao poremećaj uzrokovan načinom života", rekao je profesor Altof, dodajući kako će uskoro biti moguće naći efikasnu terapiju.

Poslednji komentari
  • Zokac Vreme: 28.05.2014 17:19h

    a sta je to objasnjeno?

  • rokaj Vreme: 29.05.2014 08:41h

    hahahhah verovatno nista objasnjeno nije ...hahhahaah meti ga i tri minuta je vrh i to akademski slucaj stojeci otpozadi ...one to vole najvise samo se foliraju i tvrde pazar ko seljacke mlade ...gore su od nas muskih i samo na sex misle ..gde ce i kako ce i da to niko nezna i ne cuje ...aaaaahhh te zene i zenska sujeta..pa nismo mi mashine...pa varaju zene i to sumanuto...ima decka otpratio je kuci a posle desetak minuta dolazi drugi po nju ..paaa nisu isli na capuchino...zna se ....i jos mnogo slucajeva ...vidjenih i dokazanih ....zato plevite 2-3 puta po 3 minuta samo pre podne ...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP