Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

SEKS KATASTROFA

Nevaljale igre koje mogu da krenu po zlu!

Autor: net.hr | 27.10.2013 - 10:25:00h | Komentara: 0

Neke stvari mnogo bolje izgledaju na filmu nego što to zaista jesu u stvarnosti. Ovo posebno važi i za seksi akcije koje znaju da se pretvore u pravi pakao.

Ovaj trenutak moram da podelim sa ostatkom sveta

 
Eksperimenti na polju seksa su uvek dobrodošli. Tako ne samo da postajete majstor u vođenju ljubavi, već i konstantno obnavljate energiju između vas i vašeg patnera, pa nemate problem s time da će strast i uzbuđenje među vama nestati.
Međutim, pojedine seksi inovacije u krevetu bolje zvuče u romanu, nego što to zaista jesu u stvarnosti. Neki potezi, čine se savršenim, uzbudljivim i napaljujućim, a u suštini mogu gadno zakomplikuju čitavu akciju, izblamiraju vas i da vam zagorčaju život. Evo o kojim igricama je reč.

Ogledala u spavaćoj sobi

Ogledala nam omogućavaju svojevrsni voajerizam u spavaćoj sobi i u teoriji to zvuči lepo. Međutim, umesto da se fokusirate na telo svog partnera, verovatno ćete imati grižu saveti zbog svih onih neodlazaka u teretanu, loših izgovora i pustošenja frižidera u kasnim večernjim satima. A to je brz način da izgubite

volju za seksom.

Seks u tuš-kabini

Seks u tuš-kabini je vrlo teško izvodljiv. S obzirom na veličinu tuš-kabine, poze koje omogućavaju penetraciju vrlo su ograničene. Zapravo, jedino se može primeniti stajaća poza, a to niti je lako, niti je seksi. A još je i vrlo klizavo te biste lako mogli da padnete. U svakom slučaju, budite jako oprezni i što god radili, pazite da voda ne bude hladna.

Seks u kadi

Iz nekog razloga, mnogima je penušava kupka vrlo uzbudljiva i mami na seks. Možda zato što se u mnogim filmovima u kupkama odigrava akcija. Ali tako je to u filmovima, ali stvarnost je sasvim drugačija. Vruća voda plodno je tlo za bakterije, jako je teško zauzeti odgovarajući pozu, a da bude udobno oboma, a tek šljapkanje, prskanje i voda? Hiljadu je razloga.

 

Masaža uljem 

Ovo je još jedna česta seksualna maštarija, pogotovo onih koji su imali priliku da uživaju u profesionalnoj masaži. Ulje telu daje lep sjaj, ​​sve je klizavo i smanjeno je trenje. Zvuči lepo, zar ne ? Nažalost, ulje ima strašan ukus, osećaćete se kao da ste se preznojili u nekoj sauni, a svaki put kad se tela spoje, čuće se onaj neprijatan zvuk.

Seks na plaži

Ova fantazija je tipičan stereotip. Postoji nešto što je tako romantično u seksu na plaži, vas dvoje, tišina i zvezde na nebu. Ali problem je pesak. Svugdje se zavuče, ali svuda! A zbog toga bi neko mogao da počne da prigovara, a to može da upropasti celu akciju.

Snimanje kućnog pornića

Koliko komplikovano može da bude seksanje s atraktivnim partnerom ispred kamere? Zapravo, zanimljivo je tokom snimanja, ali nevolje dolaze kasnije. Možda vam se uopšte neće dopasti kako to izgleda dok se seksate? Možda ćete se razići s tom osobom i šta onda? Možda snimak završi tamo gde ne bi trebo? I nemojte da mislite da to vama ne može da se dogodi.

Poza 69

Poza 69 ubija dve muve jednim udarcem. Ali problem je u tome što se u ovoj pozi teško opustiti i uživati, a oboje ćete na kraju završiti s ukočenim vratom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP