Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

DA SE ZNA

Ovo su glavne ubice redovnog seksa - ne puštajte ih u krevet!

Autor: Brides.com | 30.10.2014 - 10:05:00h | Komentara: 1

U početnim fazama veze nije teško naći vreme i način za redovan seks. Nažalost, kako vreme prolazi mnogim je parovima, koji su dugo vremena zajedno, seks zadnja stvar na pameti.

seks parovi ljubav krevet Foto: Profimedia

Ako treba planirajte tačno kada ćete imati seks  Foto: Profimedia

Intimnost u vezi je važna, ali mnogi parovi uz pretrpane dnevne rasporede sve ređe pronalaze vremena za seks i intimnost. Donosimo vam četiri najveća krivca za sabotažu seksualnog života i savete šta možete učiniti da vam potpuno ne 'ubiju' želju za seksom.
Iscrpljenost
Nakon dugog i napornog radnog dana mnogima je teško da odvoje vreme za seks. Iscrpljenost negativno utiče na seksualnu želju. 'Možda ne zvuči privlačno, ali izrada rasporeda za seks može biti od koristi', savetuje ekspert za veze Andrea Sajrtaš. 'Izaberite dane u nedelji kada ćete se posvetiti jedno drugome. Nemojte odustati od zavođenja, šaljite jedno drugom seksi poruke i budite kreativniji u spavaćoj sobi kad ste zajedno', savetuje.
Pretrpan raspored
Zbog suprotnih smena ili neusklađenog 'seksualnog sata' ponekad je teško redovito imati seks. Umesto da izbegavate seks pokušajte da se dogovorite Možda vam više odgovara jutarnji seks od večernjeg pa to i predložite drugoj polovini.
Ne osećate se poželjno
Odnos prema vlastitom telu i to kako se osećate u vlastitoj koži može znatno da menja seksualni život. Volite svoje telo i nemojte dozvoliti da vaša intimnost pati zbog toga što ne vidite telo supermodela kad se pogledate u ogledalo.
Dosada u spavaćoj sobi
'Najbolji način da održite strast u braku i vezi je da znate šta volite i šta vas uzbuđuje i izvan vašeg braka ili veze. Kada ste uzbuđeni zbog života i raznih mogućnosti tu ćete energiju preneti i na vaš odnos', savetuje Andrea Sajrtaš. Puno je toga šta može negativno da utiče na seksualnu želju, a najbolje što možete da uradite, bez obzira na uzrok, je komunikacija. 'Možda imate različite seksualne apetite i preferencije, ali važno je da o tome otvoreno razgovarate kako se ne bi dogodilo da imate nedelje i mesece bez seksa. Ustanovite u čemu je problem i rešite ga što pre, savetuje Andrea.

Tagovi:

Poslednji komentari
  • jana Vreme: 30.10.2014 12:08h

    Po meni jedini ubica seksualne aktivnosti sa voljenim covekom ,neovisno od godina provedenih zajedno,jer meni vreme samo utice na sve jacu ljubav,mozda se gubi pocetna euforicna zelja ali dobija drugu dimenziju koja je neophodna jer taj smiraj sam po sebi pruza osecaj zadovoljstva,je samo i jedino iscrpljenost kako fizicka -manje bolna tako i psihicka -uzasno opasna.Umetnost je savladati sve bure koje zivot salje i sacuvati najvazniji deo sebe -culo ljubavi koje daje snagu potrebnu za fizicku ljubav koja je vrlo bitna .Ne sme se zapostaviti.Cak sam i pristalica silovanja sebe radi tog zajednickog cilja..A druga strana mora da bude svesna ljubavi i ako je intimno ne oseca tako snazno i da se zarazi ,ako vec nije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP