Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Zanimljivosti

VELIČINA MOŽE BII BITNA

Poze za penis!

Autor: Nataša Lazović | 11.03.2013 - 08:41:00h | Komentara: 3

Da li je važnija dužina ili debljina „muči“ muški rod od pamtiveka. Mada o ukusima ne vredi raspravljati, muškarcima prema kojima je priroda bila štedljiva sigurno nije lako. Neuropsihijatar Jovan Marić u svojoj knjizi „Bestidni seks“ nudi pregršt poza za svakoga, uključujući i one koji imaju mali penis. Mi vam prenosimo nekoliko najboljih.

Seks

Žena odozgo | Foto: Shutterstock

Veličina ili čvrstina

Statistike pokazuju da je svaki drugi muškarac opterećen veličinom (dužinom ili debljinom) svog polnog organa. Ipak, svi anatomi i seksolozi se slažu, a to je i eksperimentalno dokazano, da za postizanje zadovoljstva partnerke nije važna veličina već čvrstina.
- Na osnovu bogatog životnog i stručnog iskustva mogu reći da je mozak najvažniji organ za vašu uspešnost kao muškarca. Ipak, ako govorimo o pozama koje obezbeđuju duboku penetraciju, najvažnije je da žena dovoljno raširi noge, što više, to bolje. Idealno bi bilo kada bi bila u stanju da ležeći na leđima napravi špagu. Dobar savet je i da žena podmetne jastuče pod zadnjicu kako bi što više izbočila karlicu. Položaji s boka ne obezbeđuju duboku penetraciju, a kod poze „otpozadi“ može da smeta zadnjica - kaže poznati seksolog.

loi

Brojne su poze za bolji seks

Roze poze

Kada je reč o položajima koji vas sigurno neće izblamirati kod partnerke ma kakvom alatkom raspolažete, profesor Marić prednost daje „ženi odozgo“.
- Ovaj položaj odgovara velikom broju žena koje tako lakše postižu orgazam, jer tačno mogu da doziraju stepen pritiska na klitoris i dubinu penetracije, kao i jačinu kružnih pokreta i pokreta napred-nazad.
Drugi izbor našeg sagovornika je poza kada žena leži na ivici kreveta sa stopalima na podu raširenih nogu, a muškarac ulazi u nju oslanjajući se stopalima o pod, a šakama na ivicu kreveta.
- Da bi se još jače priljubila uz muškarca, žena može potpuno da uspravi noge uz telo muškarca i stavi ih na njegova ramena. U ovom položaju dobra je stimulacija G tačke, a žena stiskanjem svojih nogu dobro stimuliše penis svoga partnera - navodi Marić.
Još jedna poza laska malom penisu, nastavlja profesor Marić
- Jedna od poza koje se obično dopadaju partnerima je kada žena sedi muškarcu u krilu, raširila je noge i svojim kretnjama omogućava duboko prodiranje penisa. Muškarac snagom mišića održava svoje telo u položaju u kome su njegove snošajne kretnje relativno ograničene, ali žena dobija izvanrednu stimulaciju i klitorisa i G tačke - zaključuje doktor.
Poslednji komentari
  • radoslav Vreme: 11.03.2013 19:01h

    Raspravljale se dve manekenke koji je bollji,dugačak i tanak,ili kratak pa debeo. Poštu nisu mogle da nađu rešenje,pozovu Sosu da ona presudi. Ma taman te ga,najbolji je dug,a debo.

  • zelenivenac Vreme: 12.03.2013 11:50h

    tri žene na pijaci. prva kaže " molim vas kilogram krastavaca, tankih i dugačkih ", druga kaže " molim vas kilogram krastavaca, debelih i kratkih " , treća kaže " molim vas kilogram krastavaca, svejedno kakvih, treba mi za salatu "

  • enes Vreme: 07.09.2013 17:35h

    thc avretsk

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP